Горещи новини

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се

Тончо Токмакчиев подкрепя с две ръце настоящата власт в държавата, разбра На Кафе!

Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, че да подкрепя ГЕРБ. Актьорът е на мнение, че Бойко Борисов не бива да си подава оставката, защото дотук се справя отлично, съобщава Dailystandart.com.
Тончо Токмакчиев подкрепя статуквото и не иска промяна

„Всеки интелигентен българин би избрал Борисов и ГЕРБ пред алтернативите. Протестиращите трябва да се засрамят, че искат оставката на Борисов, само комунист или глупак би я искал. Истината е, че Борисов ще управлява за рекорден четвърти път.“ – смята бившият кукувец.

Той е един от най-отявлените антикомунисти у нас.

Винаги, когато има възможност, хули тоталитарния режим. Най-вероятно затова харесва Бойко Борисов, който открито говори срещу социализма и времето на Тато, макар някога да беше член на БКП. Тончо Токмакчиев направи опит да влезе в политиката, но неуспешно. Миналата година той беше кандидат за кмет на София от партията на Зелените, но претърпя пълен неуспех.

В момента актьорът се издържа изцяло чрез професията си и печели доста добре. Затова няма как да се постави в обувките на въстаналите хора по улиците, които искат по-добър живот за себе си и децата си.

Комикът на някогашния хит „Каналето“ Тончо Токмакчиев за пореден път се изказа против комунизма. Той е на мнение, че тоталитарният режим е сринал тотално държавата ни и всички българи сме били нещастни по онова време.

Това, което най-вече дразни актьора и заради което той е много щастлив, че вече сме в демокрация, е свободата на словото. Според него тя е факт в наши дни, за разлика от предишни времена, макар по официални данни да сме на 111 място.

„Сега имаме пълна свобода на словото и печата и няма никакви последици. Допреди 30 години не беше така, имаше страшни последици за всеки, който се изкаже против властта.“ – споделя Тончо Токмакчиев, пише Mister.bg.

Той на практика не вижда за какво има да протестират днес хората, тъй като живеят свободно и имат право на избор. Нещо, за което преди само са мечтали.

Актьорът се връща с 34 години назад, за да припомни най-голямото престъпление на комунизма – трагедията в Чернобил. Тя не е съобщена в България цели два дни и така населението ни е изложено на риск. Така е и в останалите социалистически държави.

„Това е най-голямото престъпление, на което аз съм бил свидетел. Колко хора се разболяха и умряха, последици има и до днес.“ – казва Токмакчиев.

Той прави паралел с днешния коронавирус. Според него китайските комунисти са постъпили по същия начин, когато са скрили опасността от COVID-19. Комикът мрази комунизмът в червата и това е видно от всяко едно негово изказване. Той лично обаче не е известно да е пострадал от комунистите. Напротив, именно по време на соца стана актьор.

Актьорът е роден в Бургас, но живее в София от 30 години. Преди падането от власт на Тодор Живков той е бил принуден да живее в родния си град и не е можел да дойде в столицата, където е меката на актьорството в България. Веднага след обявяването на демокрацията обаче Токмакчиев се озовава в София за постоянно. Преди това той също е бил в столицата, но само като студент, тъй като е учил в НАТФИЗ.

„Нека младите да знаят, че имаше време, когато се редяхме по 10 години за една „Лада“. Това са неща, които е хубаво да се знаят днес, когато си мислим, че живеем много лошо.“ – сподели преди време актьорът в ефира на БНТ.

Източник: Зона98

Какво мислите?

Be the first to comment on "Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*