Горещи новини

Татяна Дончева изригна: Отвън ни натискат да съставим правителство под чатал за интересите на Украйна!

Татяна Дончева изригна: Отвън ни натискат да съставим правителство под чатал за интересите на Украйна!

Татяна Дончева разкри схемата, която се готви за България отвън!

Външните сили, разбирайте ЕС и САЩ, натискат партиите ни да съставят правителство и то бързо. Това заяви Татяна Дончева като поясни, че това правителство буквално ще бъде „под чатал“, както самата тя го нарече. И ще бъде сформирано не, за да защитава интересите на българите и да подобри живота им, а в името на украинския интерес.

Татяна Дончева изригна отвратена от новоизбраните политици

„Първата и основна цел да се създаде работещо правителство е една – Украйна да бъде набутана в НАТО, както вече сума време реве президентът й Володимир Зеленски. То хубаво – да ги приемат в НАТО, да ги приемат в ЕС, където щат да ги приемат, ама нас българите какво ни топли това?!

Никой няма да се занимае с цените и с това, че идва зима, а не е ясно как изобщо ще я изкарат много от хората. Да сте ги чули и една дума да обелват – я за инфлация, я за цени, я за социална политика, щото аз не съм.

От сутрин до мрак слушам за Украйна, за Владимир Путин, за Елеонора Митрофанова и за Зеленски… толкова, че вече аз позеленях. Аман! Не са политици това, не и български политици“, бясна е Татяна Дончева.

Която е категорична, че е престъпление родни политици да се занимават единствено с темата дали нечий посланик щял да бъде в залата на НС и къде дамите щели да си „късат чорапогащниците“, както сама се изрази в типичния си стил.

Дончева заяви, че никога България не е имала правителство, което да е по-зависимо от чужди интереси. Именно тези чужди, външни интереси са наясно с всичките далавери на властта, със сметките в чужбина и престъпната корупция сега и в миналото.

Припомняме, че Татяна Дончева неведнъж е заставала зад президента Румен Радев като управник, мъж и човек с позиция, доблест и достойнство. И е убедена, че само хора като него могат да изведат страната до просперитет.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Татяна Дончева изригна: Отвън ни натискат да съставим правителство под чатал за интересите на Украйна!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*