Горещи новини

Дует „Ритон“ с инвитро в Германия, но думите на Ванга ги преследват и до днес!

Дует „Ритон“ с инвитро в Германия но думите на Ванга ги преследват и до днес!

Репродуктивните проблеми на Екатерина Михайлова и Здравко Желязков са известни на цяла България.

Двамата винаги са искали да имат дете, но не го обявяват публично от срам, че не могат или просто от неудобство, припомня На кафе.

Истината е, че Катя и Здравко от дует „Ритон“ са започнали с опитите още през 80-те години на миналия век. След дълги опити да си направят бебе по естествения начин, двойката разбира, че й трябва помощ.

В края на десетилетието, когато певицата е още само на 30 г., надеждите им са големи. Затова отиват в Германия за инвитро процедура. Уви, тя се оказва безуспешна.

Няколко години по-късно двамата правят друг ход на отчаянието. Те посещават известната пророчица Ванга и това се оказва решителен момент в техния живот.

Ванга им съобщава, че Бог не им е отредил да станат родители. Нещо повече, тя им предрича тежко бъдеще, ако вървят срещу божието писание и продължават да опитват с инвитрото.

Пророчицата им казва, че лоши неща ще им се случат, ако пренебрегнат божията воля и се сдобият с дете по втория начин. Тя вижда не само тяхната раздяла, но и беди в здравето им.

Думите на Ванга се възприемат много сериозно от Катя и тя спира да иска да стане майка, тъй като я е страх, че това може да бъде фатално за нея или за мъжа й. Здравко не е много съгласен да спират, но жена му е категорична.

Така „Ритон“ остава без наследници завинаги. Двамата утешават мъката си с помощи към сираци, но така и не успяват да усетят какво е родителска любов.

Източник: Уикенд

Какво мислите?

Be the first to comment on "Дует „Ритон“ с инвитро в Германия, но думите на Ванга ги преследват и до днес!"

Твоят коментар