Горещи новини

Калин Терзийски: Страшна е властта след падането на Бойко, тази, която наложи измамата Ковид-19

Калин Терзийски: Страшна е властта след падането на Бойко

Борисов е като смешно лайно от муха. Аз протестирам срещу свинщината наречена “мерки”, а наричаща се всъщност “нов световен ред” от доста време, казва писателят.

Защо не участвам в протестите? Истината е, че това правителство никак не ме интересува: То е просто проводник – и то – извънредно малък, незначителен, безличен, абсолютно без значение какъв е (дали ще е той, дали не) проводник – на решенията на една много по-голяма и непонятна за нас задаваща се власт; тя е до такава степен всеобхватна, че сегашното правителство на България е смешно лайно от муха за нея, каквото ще бъде и следващото, както и всяко следващо; тази власт е това, което ме интересува.

Тя наложи измамата Ковид-19. Тя ще наложи и чудовищно несвободен световен ред. Тя го и налага сега. Лека-полека, но всъщност – ужасяващо бързо. Явно е дошло времето. Така че – който протестира – трябва да протестира с мисъл за тая задаваща се нова несвобода. Която няма нищо общо с Бойко и подобни фъстъци.

Който протестира – трябва да мисли за това – какви ще бъдат следващите и дали те ще могат да бъдат нещо различно от безлични проводници на тая глобална и тъмна власт.

А аз протестирам срещу свинщината наречена “мерки”, а наричаща се всъщност “нов световен ред” от доста време. И не съм спрял и за ден! И за миг! Като журналист, като писател като мислещ, пишещ и говорещ човек!

Може и да съм малодушен, но имам доста белези по главата и тялото от много от протестите досега – от 90-та до наши дни, както и присъда за протеста от 97-ма – за подпалване на огън пред народното събрание, както и счупена (на 11 отломъка, в двата ъгъла, всъщност – раздробена) от мутрите челюст, както и много други такива, които издават някак си по-друг характер ?

И коя е тая “глобална и тъмна власт”, къде и е централата, кои са шефовете ?????? Дай информация, не само конспиративни теории! Това трябва спешно да разберем; мога ли аз да знам? Виждат се ефектите ѝ – но тя именно затова е такава. Ако кажех, че знам – щях да съм именно параноик; но една такава власт има достатъчно средства и сила да работи без въобще да бъде открита и посочена с пръст! Аз протестирам срещу свинщината, наречена “мерки”, а наричаща се всъщност “нов световен ред” от доста време. и не съм спрял и за ден!

Но се вълнувам. И всяка сутрин без оставка ми вгорчава кафето още повече.

Оставка ще има. После трябва да видим какво ще стане. Защото ако някой след оставката заговори за “втора вълна” и за спиране на живота и натикване в дупките на целия народ – аз ще вложа известна сума пари в закупуване на автомати Калашников. ? Да.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Калин Терзийски: Страшна е властта след падането на Бойко, тази, която наложи измамата Ковид-19"

Твоят коментар