Горещи новини

Бойко Борисов: Ако не беше К-19, щяхме да имаме пари за всичко и сега България да е номер 1 на Балканите

Бойко Борисов: Ако не беше К-19 щяхме да имаме пари за всичко и сега България да е номер 1 на Балканите

Във Варна премиерът Бойко Борисов коментира ситуацията с рекордния скок на заразени от коронавирус у нас.

Той изрази мнение, че се движим на границата на разумния риск.

Този коронавирус съсипа света. Хем много хора умряха, хем икономиката и финансите се сринаха в невиждани размери. Това коментира премиерът Бойко Борисов, който е на обиколка във Варна.

Как вървеше икономиката и приходите, щяхме да минем 130 млрд., за всичко щеше да има пари вече, каза още Борисов. Той предупреди, че Брюксел иска градска железница в големите градове и че Варна на практика се състезава за такава с Бургас.

В обозримите 50 години АМ „Хемус“ никога нямаше да стане, ако не бяхме в управлението, похвали се още той.

„Трябва да спазваме дистанция, дисциплина и дезинфекция. Не можем да кажем, че сме спокойни. Умоляваме хората да не си мислят, че всичко е приключило. Радостно, че не толкова свиреп вируса. Много хора леко го минават“, коментира той.

Борисов призова да пазим възрастните хора и тези с тежки съпътстващи заболявания.

Той бе попитан и за новия политически проект на обвиняемия бизнесмен Васил Божков.

„Толкова политически проекти има, че ще си загубя времето да отговарям. Демокрация е. Какво ме интересува на Божков проектът“, отсече той.

„Не съм чел писмото на Валентин Златев, аз имам работа, не съм като вас“, заяви още той. Думите му са по повод отвореното писмо на Валентин Златев до медиите от тази сутрин.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Бойко Борисов: Ако не беше К-19, щяхме да имаме пари за всичко и сега България да е номер 1 на Балканите"

Твоят коментар