Горещи новини

Вижте в какъв палат живее Алекс Раева /СНИМКИ/

Вижте в какъв палат живее Алекс Раева /СНИМКИ/

Алекс Раева показа на Десислава Банова-Плевнелиева къщата за гости, която стопанисва мъжа й в благоевградско село, пише Hotnews.

Певицата разказа, че това е бил семейния дом на семейството на Любомир Пахланов в село Смочево, който сега функционира като къща за гости. Когато обаче няма желаещи да се насладят на огромния двор с басейн, чудната гледка и уединението, което домът предлага, Алекс става малката стопанка на голямата къща и може да я използва самостоятелно.

Тя била спасение за певицата и в първите месеци на пандемията, защото тримата не трябвало да седят заключени в тесен апартамент, а се радвали на простора на хасиендата.

Палата на Алекс РаеваГолямата къща, издържана в алпийски стил, предлага забавления за деца в зеления двор, прохлада на басейн с чудна гледка към Рила и струва 850 лева за нощ. Триетажната вила може да осигури подслон за 25 гости, има дори парна баня за студените вечери и барбекю за летните нощи.

По думите на Раева съпругът ѝ е изключително смирен човек.

„Аз съм много експанзивна, бурна. Избухвам. Този човек през първата година ме побъркваше. Но той все ми повтаряше да съм спокойна. Но, особено след раждането на детето, разбрах, че най-голямото му качество, което ми влияе и ме прави по-смирена е неговото спокойствие”.

Къщата на Алекс РаеваИзточник: С кафето

Какво мислите?

Be the first to comment on "Вижте в какъв палат живее Алекс Раева /СНИМКИ/"

Твоят коментар