Горещи новини

Станимир Гъмов за Борисов: Омерзен и оскърбен съм!

Станимир Гъмов за Борисов: Омерзен и оскърбен съм!

Станимир Гъмов е много разочарован от властта и затова не я подкрепя в момента, разбра На Кафе!

Актьорът Станимир Гъмов не е сред хората на изкуството, които подкрепят управляващите. Причината да се обърне тотално срещу Борисов и компания е поведението им по време на пика на пандемията.

Гъмича е бесен от мерките, които НОЩ взе през първите месеци на вихрушката, наречена COVID-19. Това стана ясно от интервюто му при Мондьо по Нова телевизия.

„Ние останахме без работа за 5 месеца. Първи ни затвориха и последни ни пуснаха. Тогава разбрах колко малко им пука за нас. Почувствах се омерзен и оскърбен.“ – сподели кукловодът в ефир.

Той все пак отказа да навлиза в политическа тематика, заявявайки, че никога не се е интересувал от политика. Единствено понякога можел да направи някой коментар и дотам.

От участието му във „ВИП Брадър“ преди 5 години обаче стана ясно, че Станимир Гъмов е заклет антикомунист. Тогава той не спря да обижда Кичка Бодурва и да я изкарва комунистическа певица, пробила не чрез таланта си, а лансирана от властта по онова време.

Също така се разбра, че Гъмов обожава западния свят. Той обича да пийва уиски и да слуша западна музика.

От всичко това става ясно, че актьорът е с десни убеждения в политиката, но това не му пречи да критикува настоящата власт, която се има за дясна. Бойко Борисов постоянно повтаря, че ГЕРБ е дясна партия и следва сляпо своите приятели от Европейския съюз.

Гъмов обаче явно не иска това правителство, което показа ясно, че не го е грижа за културата. Актьорът няма проблеми с егото и е работил и други неща през годините, за да се препитава, но не желае да бъде ограничаван от държавата.

„Веднъж бях останал без работа и се хванах на един строеж. Тогава видях, че и така ще оцелея, но не искам да зарязвам професията си, защото я обичам“, споделя Станимир Гъмов.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Станимир Гъмов за Борисов: Омерзен и оскърбен съм!"

Твоят коментар