Горещи новини

Няма да повярвате в кого е безнадеждно влюбена Дана от „Фермата“. Не е участник от риалитито!

Няма да повярвате в кого е безнадеждно влюбена Дана от „Фермата“

Тази й любов все още не е утихнала, разбра На Кафе

Вероятно мнозина от вас ще останат изненадани, научавайки в кого е безнадеждно влюбена Дана от „Фермата“.

Оказва се, че „Фермата“ не е първото риалити, в което участва Дана Русева от Сливен. „Алфа мъжкараната“, каквато самата тя се определи във визитката си, има телевизионен опит с „Фермер търси жена“. 26-годишната фенка на „Левски“ си е пробвала късмета във втория сезон, излъчен през 2015 г.

Във формата Дана се бори с още три дами – Бистра, Божидара и Виолета за сърцето на младия фермер Петър Диков. На финалната права обаче зърнопроизводителят от Генерал Тошева предпочете Божидара за сметка на Дана.

Устатата сливналийка е доста придирчива спрямо мъжете.

Дана от Фермата и ГонзоНа влизането си във „Фермата“, Дана направи чутовна антиреклама на силния пол в Сливен. Тя обяви пред цялата нация, че мъжете под Сините камъни са Ганьовци, че не стават за нищо и само командорят. Според твърденията й, единственото им занимание било да пият ракия и бира пред блоковете. Тя е категорична, че никога няма да се омъжи за свой съгражданин.

Все пак има един мъж, на когото Дана Русева се възхищава. Нещо повече – той е детската й любов, която обаче все още не е утихнала. Обектът на обожание на най-малката фермерка е легендата на „Левски“ – Георги Иванов-Гонзо. Едва 5-6-годишна малката Дана се влюбила в голмайстора на сините, като безнадеждната й любов още не я напуска.

Дана Русева Георги Иванов„Една 19 годишна детска любов. Единственият мъж, който толкова години не ми излезе от сърцето. Един мъж с характер, хъс и изключителна харизма“, пише като коментар под своя снимка с Гонзо брюнетката с буреносен характер.

Освен, че се изявява като модел, Дана прави и футболни прогнози. Тя често е гостувала в Дискусионен клуб „Седмиците“ по „Евроком“. Случвало се е дори в студиата компания да й прави и нейният несбъднат любовен блян, пише pik.bg.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Няма да повярвате в кого е безнадеждно влюбена Дана от „Фермата“. Не е участник от риалитито!"

Твоят коментар