Горещи новини

Надупените слуги на Янките са на път да ни превърнат в жертви на ужасни безумия

Надупените слуги на Янките са на път да ни превърнат в жертви на ужасни безумия

Скъпи, приятели! Българските слуги на янките са на път да ни въвлекат в конфликта в Украйна и да ни превърнат в огнева линия!

Същите водят преговори за доставка на оръжие в Украйна, с което да бъдат убивани руски граждани и войници, потомци на руските войни, които дадоха живота си, за да я има днес България. Българските медии са съучастници в най-ужасната манипулация и лъжи за случващото се.

На продажните медии и слугите на янките припомням, че на 20 май 2020 година българското Народно събрание прие декларация срещу административната реформа в Украйна, която цели асимилирането на стотици хиляди българи и заличаването на българската им идентичност.

За разлика от надупените управници в България, руските доказаха, че няма да търпят гаври, издевателства и убийства срещу руснаците в Крим, Донецк и Луганск. Такива издевателства бяха извършени и срещу българинът инж. Иван Милев – жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 – деец на българската общност, българинът Александър Николов – мирен протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014, опожаряват и българския културен дом в Одеса на 2 май 2014.

Издевателствата продължават с разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на българския президент.

Както е тръгнало слугите на янките са на път да ни превърнат в жертви на най-ужасните безумия.

Същите тези в слугинската си устременост са готови да забранят „Руската салата“, а всеки, който си позволи да я консумира да бъде публично екзекутиран, същите слуги са готови да забранят и движението по бул. „Руски“, готови са с лекота да съборят Руската църква и Паметникът на Царя освободител, който представете си е издигнат в знак на признателност към руския народ!

Отново искам да заявя, че българските медии разпространяват невъобразими лъжи, така както го правеха срещу солидно заплащане две години и за пландемията, която рязко забравиха през последните дни!

Димитър Байрактаров

Какво мислите?

Be the first to comment on "Надупените слуги на Янките са на път да ни превърнат в жертви на ужасни безумия"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*