Горещи новини

Защо не се женя? Пускам на мама 22-те от “Ергенът”

Защо не се женя? Пускам на мама 22-те от “Ергенът”

“Стана лесно – когато майка ми ме пита защо не се женя, просто пускам “Ергенът”

“След като видя участничките, ергенът се върна при майка си”, “Гледах “Ергенът” и си мислех, че не е никак лошо да си сам”, “От екипа на “Ергенът” съобщават, че след излъчването на първия епизод предаването ще се казва “Завалията“,

“Новото риалити “Ергенът” след първия епизод ще е “Ергенът беглец“ – това са съвсем малка част от остроумията и колажите, които заляха социалните мрежи след премиерата на романтичното риалити “Ергенът” по Би Ти Ви.

Още с първия си епизод то се превърна в най-коментираното предаване през последните години. Уж трябва да покаже, че истинската любов съществува, но стана обект на много шеги и подигравки. В инстаграм и фейсбук анонимни творци се вдъхновиха и създадоха десетки мемета, които осмиват 22-те състезателки за сърцето на единствения “ерген” – Виктор Стоянов.

“Не си спомням да съм чел в социалните мрежи повече коментари за ново предаване, отколкото са написани за новия формат на Би Ти Ви. Очевидно е успешен”, съобщи писателят Иво Сиромахов в профила си във фейсбук. Според него “такива радини вълнения у публиката не е имало от първия Биг Брадър”.

Карикатуристът Христо Комарницки пък сподели в профила си: “За мен по-голям интерес представляват семействата, от които произлизат “претендентките” в “шоуто”. Не вярвам обаче създателите му да навлязат в такава дълбочина”.

Писателят Димитър Калбуров обобщи с по едно изречение как се представиха участничките и какво подариха на Виктор при първата си среща с него: “Авиоелектро централа”, “Заповядай, това са гащите ми”, “Заповядай, това е дипломата ми”, “Господ е дупничанин”, “Ето ти изсъхнал сватбен букет”, “Я удари едно голямо узо с мен, аз ще си продължа с вино и после ще затапим с уиски”, “Момент, мога шпагат”.

Източник: 24 часа

Какво мислите?

Be the first to comment on "Защо не се женя? Пускам на мама 22-те от “Ергенът”"

Твоят коментар