Горещи новини

Изплува истината за задкулисието и победата на Веселка Маринова във „Фермата“ 8. Продуцентите са бесни.

Изплува истината за задкулисието и победата на Веселка Маринова във "Фермата" 8. Продуцентите са бесни.

Финалът на „Фермата“ и новата-стара победителка Веселка буквално взриви мрежата, а феновете на предаването се заканиха да спрат да го гледат следващия сезон

Доста разнородни мнения предизвика спечеленото първо място за втори път от майката на три деца. Зрителският вот наклони везните в нейна полза и тя изпревари само с две точки Чавдар, който водеше убедително до този момент.

Хиляди поздравления се изсипаха за победителката, която за втори път успя да очарова зрителите.

Напълно заслужава победата Веси.Да е жива и здрава.Да продължават да и се случват прекрасни неща.

Честито на Веси! Достойно момиче! Скромна, работлива, умна и чистосърдечна. Честито, Веси!

Напълно заслужено! Тя беше истински човек и фермер през цялото време! Честито, Веси!

Далеч не всички бяха съгласни с тази победа. Много са на мнение, че трябваше да спечели някой, който досега не е взимал наградата и видяха нагласена от предаването победа.

Леле каква изненада ,многострадалната Геновева спечели Фермата, от вашето по нагласено предаване не съм виждала,само не разбрах какъв беше тоя цирк със стари и нови надежди във Фермата ,като си знаехте накрая как ще си нагласите положението.


Веселка Маринова с друга от красивите участнички позират за снимка при едно от медийните си участия.

НАГЛАСЕН ФИНАЛ

Чочо беше по достоен за наградата но се радвам че Камелия и Иван завършиха последни И Веселка заслужава наградата не чак толкова!

Сто дни на емоции, много работа, битки и моменти на оцеляване приключиха. „Фермата“ залепяше не малко зрители пред екрана, които преживяваха заедно с участниците техните емоции и не стояха безучастни, пише vihrogon.bg. Много мнения се изказаха, къде провокирани от Радо, който докара не малко гладуване на фермерите, къде отношенията най-вече между двата отбора.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Изплува истината за задкулисието и победата на Веселка Маринова във „Фермата“ 8. Продуцентите са бесни."

Твоят коментар