Горещи новини

Kонспирация? Пратиха Мангъров в карантина, за да не говори

Kонспирация? Пратиха Мангъров в карантина за да не говори

Заклети фенове на стадния имунитет и Атанас Мангъров съзряха конспирация покрай с Covid-заразата на тв водещия Георги Любенов, заради което доцентът бе принуден да се оттегли в карантина.

След като бе гост в предаването на журналиста в БНТ миналия уикенд и стана ясно, че Любенов е с коронавирус, скандалният медик оповести, че се е изолирал незабавно, макар че отсече, че няма да си направи тест.

„Най-после успяха да пратят Мангъров в карантина. Да не им разбърква картите.“ Други привърженици на доцента му направиха най-хубавия комплимент: „Мангъров единствен казва истината и искат да му запушат устата“. В този тон бяха повечето от постовете в социалните мрежи.

Естествено никой не обясни точно как е замислен „коварния план“ телевизионерът да се разболее по поръчка, или пък да бъде вербуван да дава менте-информация, само и само докторът да бъде пратен „в изгнание“.

Неуморимият доц. Мангъров обаче днес стопли сърцата на феновете си, като показа, че макар и в карантина и без възможността да обикаля тв студията, социалните мрежи ще му свършат добра работа.

Инфекционистът поднесе поредната си взривяваща констатация, като публикува официална статистика срещу носенето на маски. Мангъров подчерта, че 70.6 % от заболелите, които имат симптоми, винаги са носили маска. На този фон 3.9% от заразените не са ползвали предпазни средства.

„Никой не може да запуши устата на Мангъров“, заключиха доволни почитатели на доктора след неговата публикация.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Kонспирация? Пратиха Мангъров в карантина, за да не говори"

Твоят коментар