Горещи новини

Парфюми тестери – защо се характеризират с по-ниска цена от останалите ароматни предложения?

Парфюми тестери – защо се характеризират с по-ниска цена от останалите ароматни предложения?

Едва ли ще срещнем човек, който да не е чувал за парфюми тестери – онези така мистериозни за мнозина парфюми без опаковка, които и до днес биват забулени във всевъзможни митове и легенди.

Зачудихме се откъде се корени съмнението в тяхната автентичност и не след дълго отговорът ни озари – една от специфичните характеристики на всички парфюми тестери е в пъти по-ниската им цена. Вероятно именно това е причината, която кара мнозинството от клиентите и любителите на изящната парфюмерия да се съмняват в оригиналността на предлаганите продукти.

Разбира се, за да разсеем веднъж завинаги съмненията и за да направим така, че истината да възтержествува, то следва да разясним защо всъщност парфюмите без опаковка биват предлагани за продажба на по-ниска цена. Надяваме се, че след днешния текст далеч по-малко клиенти ще биват изпълнени от съмнения.

Ниската цена на всички парфюми тестери се обяснява много просто – липсата на специална опаковка

Ако сте виждали достатъчно парфюми тестери, то вероятно знаете и ви е направило впечатление, че често те биват предлагани в бели картонени кутии. Някога замисляли ли сте се защо това е така? Обяснението е много просто – всеки производител на аромати заделя определено количество продукция за тестерна. Това ще рече, че тези аромати следва да бъдат предлагани под формата на мостри в парфюмериите и така клиентите и потребителите лесно да могат да изпробват аромата върху кожата си и да преценят дали той е подходящ за тях и дали отговаря на техните вкусове.

В този ред на мисли е излишно въпросните тестери да бъдат транспортирани в официалните им опаковки, чиято стойност също участва в калкулирането на крайната цена. Вместо това те удобно биват доставяни в бели картонени кутии. В случай, че дистрибуторът реши да предлага въпросните аромати за продажба, то той го прави, продавайки ги в същите бели кутии. Ето как можем лесно да обясним по-ниската цена на тестерите.

Ако сте решили да инвестирате в подобен тип продукти, то е добре да знаете, че тяхното съдържание е автентично и марково и то по нищо не се различава от това в парфюмите, пристигащи при нас в оригинални флакони.

Също така е важно да се спомене, че предлаганите за продажба парфюми тестери не са били използвани, преди вие да станете техни притежатели. Всичко това може да ни наведе на мисълта, че закупуването на тестери е една чудесна инвестиция в красотата и стила ни.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Парфюми тестери – защо се характеризират с по-ниска цена от останалите ароматни предложения?"

Твоят коментар