Горещи новини

Нострадамус за 2022: Ядрена бомба, 3 дни тъмнина, последвани от мир

Нострадамус за 2022: Ядрена бомба 3 дни тъмнина последвани от мир

Руският президент Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство. Според пророческите стихове на Нострадамус обаче през 2022 г. лидерът на Русия ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

Гадателят добавя, че годината ще донесе разрушение, последвано от мир, а ядрена бомба ще дисбалансира планетата.

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Няма как да не свържем думите му за настоящата година със започналите тази нощ военни действия в Украйна.

Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война се оказват верни.

Нострадамус е написал 6338 пророчества, много от които вече са се сбъднали. Предсказанията му обхващат период, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Катрените на Нострадамус продължават да очароват света, въпреки че са написани преди почти пет века.

Ето и какви са останалите пророчества на Нострадамус за 2022-ра:

Щатският долар ще се срине

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 г. инфлацията ще излезе извън контрол и щатският долар ще се срине, а златото, среброто и биткойните ще се считат за активи, в които си струва да инвестирате повече пари.

Огромен ураган във Франция

Огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи глад в световен мащаб.

Изкуственият интелект ще атакува човешката раса

Вашият персонален компютър ще може да симулира мозъчната сила на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се събудят и ще възприемат своите създатели и потребители за интелектуално по-ниски същества. Роботите ще унищожат човечеството.

Експлозия в Средиземно море на изток от остров Менорка

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

Астероиден дъжд ще унищожи Земята (метеорният поток Геминиди е на 14 декември 2022 г.)

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения. Земетресение също би причинило цунами и неизброими щети могат да бъдат причинени от нарастващите морски води.

Ще избухне опустошителна ядрена бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята.

Три дни на тъмнина

2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Нострадамус за 2022: Ядрена бомба, 3 дни тъмнина, последвани от мир"

Твоят коментар