Горещи новини

Янко Командов втрещи България при Ники Кънчев

Янко Командов втрещи България при Ники Кънчев

Кадри: „Нова телевизия“

37-годишният Янко Командов от София събра погледите в едно от изданията на предаването „Голямото преследване“ с водещ Ники Кънчев по „Нова телевизия“. Той бе представен като служител в склад за кафе, но бързо опроверга какво точно прави докато е на работа: „Здравейте! Янко Командов съм. Работя в склад за кафе, но въобще не продавам кафе. Пия бира 24/7 и съм дошъл тук да покажа, че и пияниците имат акъл в главата“.

 

След като дойде неговият ред двамата с Ники Кънчев проведоха интересен разговор:

– Янко, добър вечер и на вас в „Голямото преследване“. Как сте?“
– Нормално Всичко е точно. Чакам ви да ми зададете някой лесен въпрос, за да мога да отговоря, защото ние сме така…

– Какво е за вас лесен въпрос? Дайте пример?
– Мога да ви кажа какво е труден въпрос. Ако ме питате на колко години е Лили Иванова… некви такива. Или пък столицата на Австралия, която никога не можах да я запомня, щото е с тъпо име.

– Колко сте висок, това лесен въпрос ли е?
– 1,98. Това ми го казаха като ходих за казарма.

– Били сте в казарма?
– Не! Не ме взеха, защото съм много умен.

– Поне един верен отговор ще дадеш ли?
– Надявам се! Поне за една бира да има.

В неговата една минута на Янко му бяха зададени осем въпроса, но той успя да отговори само на един – че с името „Голямата ябълка“ е известен Ню Йорк. Реакциите му на някои въпроси пък разсмяха Ники Кънчев. Като например: „В сферата на кое изкуство се присъждат наградите „Грами?“ – кино, „Какво работи Комисар Рекс?“ – куче, и „Кой световно известен музикант, починал през 2021 г., е бил редовен гост на „Джулай морнинг“ – Джон Клептън. Последното предизвика водещия да му отвърне: „Джон Клептън? Готин си! На един и половина въпрос отговори“.

В сблъсъка с преследвача Командов трябваше да избира между сумата от 400 и 4000 лева. „4000 лева няма да ми стигнат за бира, не може ли да са 5000? Аз пия нормална бира, но в големи количества“, пошегува се участникът. След това той отговори на два въпроса, но на други два не успя, а Дама Пика отвърна точно и на четирите и той отпадна.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Янко Командов втрещи България при Ники Кънчев"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*