Горещи новини

Хората разгадаха мистерията със Сашко по рисунките му

Хората разгадаха мистерията със Сашко по рисунките му

Снимки профил ФЛ/Александър Цветанов

Бащата на Сашко държи в течение всички, които се интересуват от съдбата му. Той публикува видеа в социалната мрежа, където е видно, че детето е вече добре и се връща постепенно към обичайните си занимания.

Прекрасна усмивка! И бузките са започнали да се връщат. Само щастливи моменти за напред Ви желая!

Детето на България! Миличка душичка!

Браво слънчице, едно чудо направи (да оцелееш 9 дни самичко), сега дано да стане второ чудо,да се излекуваш 100%. Бъди здрав и щастлив ?

Много пожелания и положителна енергия получи детето през цялото време, още от момента в който се разбра, че е изчезнал и стотици хора тръгнаха да го търсят. Не липсват обаче и такива дълбоко заровени в конспирацията и изказват какви ли не предположения за случилото се. Намесени бяха извънземните, бандити, занимаващи се с продажба на деца и какви ли не още.

АКО НЕ СЕ НАУЧИ ИСТИНАТА и детето е било наистина отвлечено, утре ще има и други случаи! НЕ доказване на истината ще провокира отново извършителите на отвличания! ПЛЮЙТЕ СИ В ПАЗВАТА, ЗА ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧИ И НА ВАС, пък тогава да видите ще казвате ли ‘СТИГА’ !

Който трябва ще научи истината, и то ако имат желание разбира се. Но постоянно само за Сашко да се говори??? Бащата вече прекалява. Достатъчно внимание им се обърна. Детето е живо и здраво, да му се радват. Извинете, но колко други деца изчезнаха и всички ги забравиха? Пък и картините на Сашко има кой да ги разчита. Вие разбирате ли нещо от тях???

Да е живо и здраво детето, но какво ли могат да гадаят по тези рисунки. Нищо особено ми се струва.
Четох на скоро в една статия, че бащата дължал много пари. Може и да е така, а може и да е лъжа. Разследващите ще установят.

Според мен всичко ще се потули и скрие! Нали знаете всяко чудо за 3 дни, най-голямото за 9 !!! 

Според мен рисунките ясно показват че е бил отвлечен от извънземни, мотивът им може би ще бъде ясен в следващите рисунки които нарисува детето, грижили са се добре за него след което е бил върнат на място което да бъде намерен лесно.

Има образи в рисунката! Стига добре да я разгледате….Това е наука и затова ще се погрижат хора обучени !

Бих дала съвет да гледате внимателно рисунките които рисува има шанс да нарисува нещо което е видял докато е бил изгубен! ?

Това са само част от предположенията на коментиращите, има още много версии, даже граничещи с абсурдното, но всеки сам се опитва както може да си обясни тази „мистерия“.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Хората разгадаха мистерията със Сашко по рисунките му"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*