Горещи новини

Тази двойка е осиновила 32 деца, включително и българчета, и смята да даде дом и любов на още!

Тази двойка е осиновила 32 деца включително и българчета и смята да даде дом и любов на още!

Това са Пол и Джийн Бригс, мъж и жена от Вирджиния, САЩ. Имат цели 38 деца, като 32 от тях са осиновени. Към днешна дата, 25 от децата все още живеят заедно с тях.

Заради големия брой хора в домакинството, има специален график. Ученето, игрите, че и спането са по разписание. Всички участват на смени в прането, разходките на кучето, чистенето и готвенето.

62-годишната Джийн обяснява, че системата от този вид прави възпитанието по-лесно. Колкото по-голямо е едно семейство, от толкова повече организация има нужда. Всяко едно дете, което попада в семейството осъзнава, че това е необходимо, за да се получават нещата.

Двамата съпрузи са доволни от живота си. Преди време не са си и помисляли, че ще имат толкова голямо семейство, но сега не съжаляват въобще

Осиновили са деца от България, Русия, Гана, Украйна и Мексико. Осъзнават отговорността си да им предоставят по-добър живот. Жената е решила, че ще се занимава сама с обучението им и те не ходят на училище.

Историята на Пол и Джийн започва през 1976 година, когато се женят. Раждат им се три биологични деца, след което решават да осиновят 2-годишно момченце от Мексико – през 1985 година.

Немалко от децата в семейството имат специални нужди. Джийн е работила като медицинска сестра и успява да се грижи пълноценно за тях. Именно по този начин се запознава с доста от тях, след като агенциите по осиновяване я търсят за медицинска консултация.

„Някои казват: „Как може да обичаш толкова много деца? Откъде време за тях? Но всичко, което можем да им даде, във всеки случай е по-добре от всичко, което биха имали без нас – казва Джийн – Вярваме в това.

Виждаме как се променя животът им. Храним ги, а преди бяха изтощени. Лекуваме ги, а по-рано никой не ги е лекувал.

И най-важното – обичаме ги. И те го знаят. В това не се съмнявам“.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Тази двойка е осиновила 32 деца, включително и българчета, и смята да даде дом и любов на още!"

Твоят коментар