Горещи новини

Смразяващото пророчество на Ванга от 1979-а: Владимир ще бъде Господар на света

Смразяващото пророчество на Ванга от 1979-а: Владимир ще бъде Господар на света

Баба Ванга е известна със своите пророчества не само у нас, но и в Русия, а също и в западния свят. По време на 50-годишната си кариера петричката ясновидка е направила стотици пророчества, включително точно предсказване на потъването на Курск през 2000 г.

Нейните милиони последователи вярват, че тя е имала паранормални способности, включително телепатия и способност да общува с извънземни.

Ванга почина на 85-годишна възраст в средата на 90-те, но преди това предсказа много неща, които постепенно се разкриват. Българската пророчица е пророкувала руската война в Украйна и е предсказала възхода на Путин като „Господар на света“.

Тя е „видяла“ и много природни бедствия и предсказвала конфликти, преди да се случат, а сега се предполага, че е предрекла Владимир Путин и Русия да доминират в света. На среща с писателя Валентин Сидоров през 1979 г. Ванга е казала:

„Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия.“

„Твърде много се внася в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще бъде премахнато от нея по пътя и не само ще се задържи, но и ще стане господар на света.“ Преди смъртта си Ванга още веднъж предрича славно бъдеще на Русия, пише Daily Post. Според ясновидката Русия ще бъде единствената суперсила в света.

Тя е направила и тревожно пророчество за използването на ядрени оръжия и Третата световна война. Съобщава се, че през 1989 г. тя е предсказала атаките на 11 септември срещу Световния търговски център:

„Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в един храст и невинна кръв ще блика.“

Преданите последователи на Ванга казват, че 85% от нейните прогнози са точни, но според експерти, които са изследвали нейните пророчества, само 68% са верни.

Една от прогнозите, които не се сбъднаха, беше, че 45-ият президент на Съединените щати ще бъде „изправен пред криза“, която ще „събори страната“ – но въпреки някои предизвикателства, пред които е изправена по време на президентството на Тръмп, Америка все още стои.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Смразяващото пророчество на Ванга от 1979-а: Владимир ще бъде Господар на света"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*