Горещи новини

Зрители изригнаха след Фермата: Ако всички които си идвате от Америка сте такива по-добре си стоите там

Скандал след Фермата: Ако всички които си идвате от Америка сте такива по-добре си стоите там

„Фермата“ приключи, но емоциите все още не пускат участниците, достигнали до финал. Две коренно различни дами и от противникови отбори Камелия и Валерия споделиха за преживяванията си през тези повече от три месеца в изолация, но пък на брега на красивия язовир Диканя.

Аз съм доволна от цялостното ми представяне, затова за което бях влязла, а именно да докажа на себе си, че мога да си върна добрата спортна форма, да отслабна с 20 кг.

и просто да докажа на себе си, че мога, имам воля и го постигнах. Това сподели Камелия пред Сашо Кадиев в „Преди обед“. Това е най-егоистичното нещо, което съм правила през живота си и съм доволна. Не показах емоции, защото това е само една игра и аз го осъзнавах бях рационална.

За рекорда си по победи сподели, това й е помогнало много да се върне към спорта.

За Валерия цялото преживяване вътре е било една положителна емоция и тя е излязла щастлива този път за разлика отпреди три години, период за който дори и не искаше да говори.

Това споделиха двете дами, които стигнаха до финал на осми сезон.

Зрителите не са много съгласни с доводите за влизане в стопанството, пише vihrogon.bg, особено с Камелия.

Не вярвам на нито един фермер ,че влиза за емоцията ,и да намери себе си. Това са празни приказки. Всеки тайно се надява да вземе наградата. И днес Камелия доказа, че котка не пада на гърба си. Какъв пример ще дава като тренира децата не знам. Заедно с Иван постоянно клюкарстваха , и накрая зрителите ги сложиха на последните места. Вал се държа достойно, но и тя бе наказана от зрителите заради Гечо.

Камелия давала втори шанс на България. Ако всички които си идвате от Америка сте такива по-добре си стоите там .А Валерия ако спре малко с лиготиите и истериите може и да стане по-симпатична.

Камелия що лъжеш, на снимките в инстаграм не си личи да си 20 кг отгоре.  Правиш се на интересна

Валерия по повод случката с Гечо: “Аз знаех, че нямаше да бъда правилно разбрана от зриЧелиЧе”.

“Ох, много ми е трудно…”Не, не ти е трудно, просто ти е крайно беден речникът… “

Горкият водещ, беше цяло мъчение да се води диалог с нея…Не че харесвам Камелия, но поне може що годе да се изказва“.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Зрители изригнаха след Фермата: Ако всички които си идвате от Америка сте такива по-добре си стоите там"

Твоят коментар