Горещи новини

Гръмна сега! Щерката на президента в любовна афера с 41-годишния Ники Илиев! (още подробности)

Гръмна сега! Щерката на президента в любовна афера с 41-годишния Ники Илиев! (още подробности)

Дъщерята на президента ни – Румен Радев предизвика чутовен скандал с разкритието, че е в любовна афера с доста по-големия от нея Ники Илиев.

Младата Дарина Радева, която е студентка в НАТФИЗ, доскоро имаше връзка с мотошампион на нейната възраст. Батко Ники обаче се слави като отколешен красавец и желана партия за жените…

Вестта, че двамата са станали любовници обиколи набързо столичните светски и политически среди, за да хвърли в потрес мнозина. Преди обаче да започнат одумките и попръжните срещу двамата се оказа, че да – Дарина е любовница на Ники, но само на екран.

Младата Радева е избрана да участва в новия филм на Максим Генчев, където Ники Илиев ще влезе в образа на цар Иван Александър, а негова съпруга ще играе Неда Спасова, позната ни от „Откраднат живот“.

Дарина впечатлила Генчев и екипа му, които без колебание я избрали за ролята. За участието си във филма тя ще получи хонорар, а снимките се очаква да стартират съвсем скоро.

Радева пък ще е младата еврейка Сара, която взима ума на царя и му става гореща любовница.

Ще видим Сара като хубава, стройна, висока девойка, в пъти по-млада от царя, а Дарина Радева явно се вписва чудно в образа й. А Максим Генчев споделя, че я е избрал още в момента, в който се е явила на кастинга.

Филмът е спечелил конкурс и ще се снима за БНТ. Сюжетът е по пиесата на Иван Вазов „Към пропаст“, в която българският цар Иван Александър се залюбва с много по-младо момиче, което води до поредица от пагубни последствия за държавата. В ролята на царица Теодора – съпругата на царя, ще влезе младата актриса Неда Спасова.

„Ще излезе нещо от това момиченце, но тепърва ще видим“, коментират в средите.

Източник: ХотАрена

Какво мислите?

Be the first to comment on "Гръмна сега! Щерката на президента в любовна афера с 41-годишния Ники Илиев! (още подробности)"

Твоят коментар