Горещи новини

Полицайка или поредният миндил в МВР?

Полицайка или поредният миндил в МВР?

Любка Гечева, полицайката, която е проверявана, че е подпомогнала убиеца с „Порше“-то Димитър Любенов, е близка с осъждан наркодилър, разбра На-кафе. Тя е била разследвана от МВР за контакта си с Йонко Иванов.

Оказва се, че полицайката е била командирована в Слънчев бряг, когато мъжът е арестуван там с пико, а впоследствие осъден на година и четири месеца затвор. Иванов бе задържан през август 2018 г. в курорта. През вечер Йонко публикувал свои снимки във фейсбук с полицайката. Тя не е писала докладни записки за контакта си с криминален контингент, макар да е длъжна по закон.

Йонко парадирал из курорта, че полицайка му е гръб и го пази. Не е споменавал обаче, че става дума конкретно за Гечева.

Той е задържан на 8 август. Тогава е започвало и разследването на ченгето Любка, което, както се вижда, не е завършило с нейното уволнение.

Любка Гечева, също като друг миндил от структурите на МВР – полицайката Симона, ятачката на Георги Семерджиев, публикува меко казано неуместни снимки в социалните мрежи. От профила й във Фейсбук може да се види, че тя обича да си почива в спа курорти и да позира в предизвикателни пози.

Полицайката Любка Гечева

Новини за Любка Гечева

Източник: Лупа

Какво мислите?

Be the first to comment on "Полицайка или поредният миндил в МВР?"

Твоят коментар