Горещи новини

Обърнете внимание: тялото ви изпраща ТЕЗИ сигнали, ако бъбреците ви са пълни с токсини:

Обърнете внимание: тялото ви изпраща ТЕЗИ сигнали ако бъбреците ви са пълни с токсини:

Нашите бъбреци са с форма на бобено зърно и се намират близо до средата на гърба, под ребрата. Те филтрират кръвта и премахват отпадъците, излишната вода и вредните вещества.

човешки бъбреци

Тези отпадъци и вредни вещества се събират под формата на урина. Бъбреците са жизненоважни органи и тяхната защита трябва да бъде наш приоритет.

Ако бъбречната функция е нарушена по някакъв начин, цялото тяло е изложено на риск. Затова е важно да сте наясно, че ако нещо се случи с бъбреците, в тялото ви ще има подуване – подуто лице, подути крака и стави. И не само това, можете да забележите каква е урината ви и следователно да заключите дали сте в опасност или не.

Липсата на качествен въздух причинява намаляване на броя на червените кръвни клетки поради отлагането на вредни вещества в белите дробове, което допълнително намалява количеството кислород в организма.

ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С БЪБРЕЦИТЕ , ЧЕСТО ИМАТ КОЖЕН ОБРИВ. КОЖАТА ИМ ЛЕСНО СЕ ДРАЗНИ, СУХА Е И ИМА ЛОШ ВЪНШЕН ВИД.

болни бъбреци кожа

Натрупването на отпадъчни продукти в кръвта променя вкуса на храната при консумация и причинява лош дъх.

Отравянето на бъбреците води до лош приток на кислород към мозъка, което от своя страна води до лоша памет, лоша концентрация и виене на свят.

проблеми с бъбреците

Ако изпитвате болка в бъбреците, това означава, че имате камъни в бъбреците или инфекция.

Бъбреците произвеждат хормон, известен като еритропоетин, който увеличава броя на червените кръвни клетки и кислорода. Поради това хората с увредени бъбреци често страдат от умора. Ако забележите някой от тези признаци, важно е да посетите лекар възможно най-скоро!

Внимание: Тази статия е само с информативен характер. Истинската диагноза се поставя от лекар-специалист.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Обърнете внимание: тялото ви изпраща ТЕЗИ сигнали, ако бъбреците ви са пълни с токсини:"

Твоят коментар