Горещи новини

Наталия Симеонова се стопи от любов! Хвана се с млад журналист

Наталия Симеонова се стопи от любов! Хвана се с млад журналист

Млад мъж е причина Наталия Симеонова да се стопи за броени седмици. Феята на любовта се е увлякла по начинаещ журналист, на когото помагала да наема в кариерата.

От среща на среща връзката им преминала границите на професионалното и в момента и двамата плували в море от любов, от което водещата, ако не друго, поне ще излезе по-слаба и красива.

Преди дни се разчу, че Наталия Симеонова е отслабнала драстично. Тя е свалила над 20 килограма за нула време. Какво обаче стои зад това ударно вталяване?

Най-логичният отговор – любов. След дълги години самота и нещастие Феята на любовта отново се чувства обичана и желана и то от далеч по-младо от нея момче, на което може да бъде майка. И той като нея е журналист, твърдят запознати, пише „Уикенд“.

Всичко започнало покрай инициатива в помощ на млади репортери, които тепърва навлизат в занаята. Наталия била ментор на момчето, което гледало на нея като на истински медиен колос. Постепенно ученикът сериозно се увлякъл по учителката си, която била негов идол още от детството. Според слуховете, той е направил първата крачка във връзката им. Наталия се притеснявала от възрастта си, а и от своите килограми. Тя не смеела да се обвърже с човек, който може да й бъде син.

Младежът обаче бил толкова настоятелен, че накрая водещата свалила гарда. Към момента и двамата били влюбени до уши и много щастливи, твърдят запознати.

Именно заради новата си тръпка Феята на любовта решила да се вталява, въпреки че той си я харесвал заедно с всички излишни килограми по снагата й.

Преди години Наталия бе известна като една от най-красивите жени в страната ни. Заради раздялата с голямата й любов Денис Ризов обаче тя мина на антидепресанти, заради които рязко напълня. Сега била минала на модерната в последно време кето диета, при която се набляга на мазнини и зеленчуци, а килограмите падат почти със скоростта на светлината. Известно е, че този тип хранене е крайно вреден. Затова пък е много ефективен при хората, които искат да отслабнат бързо, а именно това е целта на Наталия Симеонова.

Според източниците тя е прицелила в почти невъзможните 55 килограма, които иска да достигне. Заричала се, че докато кантарът не закова не цифрата 55, няма да сложи въглехидрат в устата си. Освен това посетила специалист, който да оправи бръчките и отпуснатата кожа на лицето й.

В момента изглеждала превъзходно, въпреки че се крие от общественото пространство и много малко хора са свидетели на удивителната й промяна.

Наталия се раздели с Денис Ризов още преди 10 години, а преди две се разведе официално с него. Но до ден днешен Феята на любовта твърди, че той е мъжът на живота й. Въпреки че не остава без силно рамо до себе си, тя не допуска, че някога отново ще обича истински друг и ще мине под венчило. Известно е обаче, че човек никога не трябва да казва „никога” – нищо чудно именно младокът да излекува сърцето на Наталия и тя най-накрая да се освободи от своята зависимост от Денис.

Източник: show.blitz.bg

Какво мислите?

Be the first to comment on "Наталия Симеонова се стопи от любов! Хвана се с млад журналист"

Твоят коментар