Горещи новини

Момче на 16г. размаза Бойко Борисов! Вижте колко силни думи, какъв дух има този младеж (ВИДЕО)

Момче на 16г. размаза Бойко Борисов!

Ето това момче показа повече сърце от 90% от българите. Вижте какво казват за него в мрежата.

На Кафе публикува коментарите на потребителите без редакторска намеса:

Cristina Ivanova: Развълнуваме момче! Толкова млад и колко истини говориш!! Много съм съгласна с теб: и какво като сме малка нация, че трябва ли все на други да разчитаме да ни спасяват! Само в нас е отговорът на нашето бъдеще!! ?????

Hristina Vitanova Koleva: Децата ни са “парещите въглени на България”…ох не мога да спра да плача. Благословени да сте деца!

Илиян Диамандиев: Младеж! Прав си! Но, ние зависим от – или Америка или Русия, щем не щем, именно сега тези мутри са на власт защото са поставени от Америка, и да ги изметем, Америка пак със силата на парите, телевизиите и други средства ще ни сложат пак тяхно подчинено правителство! В момента у нас телевизиите са под американско влияние, НПО-та Америка за България, субсидии, всичко това е в помощ на точното правителство.

Не ние избираме кой ще ни управлява – парите са сила и зависи от кого идват. Затова и хората са разделени на фили. Макар това да е безплодно! Но, само и единствено целият народ ако скочи може и да имаме малък отзив към добро.

Споделяйте и коментирайте във Фейсбук, нека го чуят всички!

Какво мислите?

Be the first to comment on "Момче на 16г. размаза Бойко Борисов! Вижте колко силни думи, какъв дух има този младеж (ВИДЕО)"

Твоят коментар