Горещи новини

Мишо Шамара: Това е краят на руската империя на злото

Мишо Шамара: Това е краят на руската империя на злото

След като един човек има абсолютна власт, той започва да губи реална представа за света и за себе си.

Допълнително за това допринася и обграждането с „Yes man“ – хора, които му казват само това, което той иска да чуе. Заради това той започва да живее с едно възприемане на света и себе си по съвсем нереален начин.

Путин го тресе някаква огромна мегаломания. Той знае, че вече е възрастен човек и иска да остави някаква легенда след себе си. В много свои интервюта той дава за пример Петър Първи и въобще си мисли, че величието на Русия не в това руският народ да е нахранен, усмихнат и да живее мирно, а в това да има повече земи, да нараства територията на страната му, която сама себе си не може да оправи.

Със завладяването на чужди държави Путин си мисли, че ще остане в историята като велик човек, което е абсолютна глупост, защото живеем в съвсем различни времена.

Това каза пред Факти популярния рапър Мишо Шамара.

„Русия отдавна не е икономически фактор. Например икономиката на Италия е в пъти по-голяма от руската. Само Италия, без да споменавам още по-силните икономически европейски държави, има два самолетоносача.

За сравнение ще дам и Нидерландия, която има 14 милиона население и е на половината на територията на България. Тази страна има почти същата икономика като руската. Тоест един нидерландец докарва брутен вътрешен продукт десет пъти повече от един руски работник. Неефективността на руската държава е очевадна и това идва от факта, че там няма върховенство на закона. Западният свят е успешен, защото има върховенство на закона“, казва Шамара.

„Путин влезе в Украйна. Свидетели сме на началото на края на руската империя на злото. Никой няма да остави това така. Ако досега подценяваха или пренебрегваха тази заплаха, то вече всички са на ясно, че това трябва да бъде унищожено веднъж завинаги. Толкова обединен Западът не е бил от дълго време насам“, смята Мишо Шамара.

Какво мислите?

1 Comment on "Мишо Шамара: Това е краят на руската империя на злото"

  1. Не бива да се допускат полуграмотни хора като въпросния“ Шамар“,да коментират проблеми,за които нито имат познания, нито пък някакъв опит !?

Твоят коментар