Горещи новини

Митьо Пищова напомни за себе си: И на 60 още ги цепя като дърва за огрев! (ВИДЕО)

Митьо Пищова напомни за себе си: Митьо Пищова скандализира: И на 60 още ги цепя като дърва за огрев! (ВИДЕО)

С какво си уплътнява времето култовият великотърновец Митьо Пищова? Бохемът Димитър Маринов се е отдал на почивка и обикаля курортите, разказа самият той в подкаста на Алпер Чочев. В свой стил Митьо скандализира с култови изказвания.

Той разкри от къде идва прякора му. Като студент в Свищов имали обща комунистическа баня и понеже бил по-надарен с 24 см му лепнали прозвището Пищова, а студентките, които „порил кат риби“ го потвърдили.

Митьо не пропусна своята слабост – женския пол, като бе категоричен, че и на 60 години „още ги цепи като дърва за огрев“

Шесткратният неуспешен кандидат-кмет на Велико Търново, издокаран от глава до пети във „Версаче“ отсече: „Митьо Пищова е номер 1, Митьо Пищова ще остане в историята…“.

Той сподели и за приятелите си от ъндърграунда, като Илия Павлов, които ги „поубили“. Когато се стигнало до това, около 2000 година, той направил завой, отказал се от всякакви групировки и тем подобни и решил да се занимава с политика. Митьо обаче не издаде колко са стрували кебапчетата, които е раздавал по време на предизборните си кампании.

Иначе себе си определя като „човек на лукса, пари, яхти, разкош и много секс и то всякакъв“.

Аз съм любител на модерния секс – от А до Я.

„Нямам време да пиша книга за себе си, имам време само за моделки и за расови жени – 1,75, 45-50 кг, палави, перверзни и могат всичко“, продължи Пищова.

Митьо обясни какво толкова харесват у него жените и как е успял да вкара в леглото си над 3000.

Защото мога да ги дъня по 4 часа, ама 24 си е 24

Относно участието си във „Вип Брадър “ пък каза: „И там бях да им режа прашките, и там бях да им целувам дупетата, и там бях да ги поря.“. Митьо се изфука, че разбил останалите участници в риалитито. С попфолк певецът Коцето имали най много гласове.

„Коце, обичм те, ти си ми приятел от 2006 година до днес, ела ми на гости в Арбанаси, Велико Търново, да те посрещна като Тодор Живков“, прикани Пищова на купон Константин.

Митьо е убеден, че го харесват всички, не само манекенките и миските, защото бил душа човек, само той помагал на сираците, а и самият Маринов бил израстнал без родители и знаел какво е.

Най-трудният момент в живота му бил, когато се наложило 8 години лежи по болници. Добре, че имал спестени пари, които заминали за лечението му. И въпреки че помагал на всички, когато получил инфаркт никой не отишъл да го види.

„4 инфаркта имам и съм ги получил не с жена, а с 4 жени. Първият път, когато получих инфаркт бях на „Боровец“ с три, върнах се тука, извиках от Варна още едни гимнастички – 4. Варна – 4 гимнастички, „Банско“ – 4 скиорки, в София с 4 манекенки и във Варна – един купон с 4 красавици“, разказа за премеждията си и прекаления секс Митьо.

Баба Ванга, с която бил приятел му казала, че ще дойде ден, когато ще се занимава само с жени. „4 пъти ще умирам от жени и ще умра между 2 жени – млади, много млади“, предрекла му пророчицата.

Поря ги кат риби, пълня ги кат агнета за Гергьов ден, обаче имам само един син декларира Пищова. Иначе разводи нямал, но бил живял с общо 5 жени. „19-24 и на 25 се раделяме, остаряват“, разкри изискванията си, към които се придържа великотърновецът.

А неговият баща пък бил голям бохем и прахосал всичките си пари, но дядо му бил богат и наследил доста от него.

Около 2000 година имал бизнес с организиране на конкурси за красота. Интересното е, че една от победителките получила доста нестандартна награда – 100 кила суджук. „Тогава беше инфлация, купонна система – 2000 г., ще го раздаде на роднините да хапнат“, обясни Митьо. И продължи за конкурсите: „Аз, които ги харесам не ги правя първи, взимам ги на екскурзия 15 дена, помпай всеки ден гумите по 3 пъти, издържам я, правя я любовница и си живее кат цар.“.

А формулата да те харесват жените на Пищова е: „Трябва да му лае човката, да може да ги пори по 2-3 часа, да ги зариби, да бъде нежен: „Здравей, Слънчице, как си Миличко, какво правиш? Вечери, шампанско, свещи.“.

По всичко личи, че Митьо е щастлив от живота и това, което му се е случило до момента. Нищо не му липсвало и си пожелава само здраве, другото успял да го има.

Митьо Пищова описа накратко живота си така: „Пари, разврат, разкош, ядене, пиене и аганца – 20-годишни.“.

 

Какво мислите?

Be the first to comment on "Митьо Пищова напомни за себе си: И на 60 още ги цепя като дърва за огрев! (ВИДЕО)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*