Горещи новини

Лъсна истината за скандала на Калканджиева със сеседите й

Лъсна истината за скандала на Калканджиева със сеседите й

Модната шефка Евгения Калканджиева продължава да воюва със съседите си. В социалната платформа Инстаграм тя публикува видео, в което е заснела как комшиите й умишлено вдигат шум.

В клипа участва й синът на Жени и Тачо – Жорко. Според последователите на една от най-красивите носителки на престижния приз „Мис България“ – тя е споделила кадрите, за да покаже, че съседите й не са жертва, а напротив – точно те са в основата на дразгата между семействата.

 „Това е от злоба и бяс“, казва във видеото Жени, която в рамките на няколко секунди снима, камерата е насочена към тавана, откъдето идват звуците. „Хайде да им пуснем музика, мамо, моля те“, пита Калканджиева сина си, пише „Телеграф“.

Той също се намира в стаята, където въпреки неприятния и силен шум се опитва да играе. Тропането еднакво ядосва както Жени, така и детето й, което предлага да извикат полиция. Модната ветеранка отказва с думите „как ще викам полиция за такава глупост, тя е луда“.

Битката между дамите не е отскоро. „Комшийката, която не ме харесва, се води касиерка на блока. Събираше едни такси от сорта на 40 лева, които за мен са много високи. И аз направих едно събрание. Повече от 70% от съседите се подписаха да намерим нов мениджър-вход от независима фирма. И тя тогава полудя срещу мен“, бе казала Жени при първия по-яростен сблъсък между двете.

По онова време звездата пренощува в районното управление заедно с наследника си. Съдът й постанови глоба от 300 лв. по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство./show.blitz.bg

Какво мислите?

Be the first to comment on "Лъсна истината за скандала на Калканджиева със сеседите й"

Твоят коментар