Горещи новини

Луна: Готова съм за председател на НС! Половината там стоят и само си бъркат в носа

Луна: Готова съм за председател на НС! Половината там стоят и само си бъркат в носа

„Бих приела да стана председател на Народното събрание. Готова съм за този пост. Явно от всички само аз мога кратко, точно и ясно да вкарам ред в залата.“

Това каза пред „България Днес“ Луна. Певицата бе кандидат за депутат в 48-ия парламент, но не успя да премине бариерата и да влезе в политиката.

„Поканят ли ме за председател на парламента, веднага половината ще ги изгоня. Има едни, които само стоят и си бъркат в носа. Други пък спят на столовете, нали ги виждам. Това ли заслужава народът ни? Тези ли сме избрали“, чуди се Луна.

Кандидатката за депутат е категорична, че политиците са омаловажили всички важни постове в страната. Показателното било как вече трети ден не могат да изберат един от най-важните хора в страната. Нещо, което се случва за пръв път в историята ни.

„Как пък един от депутатите не стана и не каза, че се излагат и е време да разпускат парламента. И да се приключи това мъчение“, казва още Луна.

Според певицата България влиза в спиралата на избори след избори. Това било видно още от първите часове на новия парламент.

„30 години слушаме едно и също. А промяна – няма. И все сме в криза. Още чакаме да се случи това, което са обещали преди. Ние да не живее по 200 години? Парламентът се напълни с чудовища и паразити. Мислят какво ще ядат, а не за народа, който гладува.

Идва тежка зима, а те си мерят егото. Никой не отстъпва нищо. Вътре са от алчен по-алчен“, срази политиците Луна.

Тя е на мнение, че само с избори до дупка може България да се оправи.

„С всеки следващ вот един по един ще започнат да окапват. И след няколко избора ще останат само достойните за управлението на държавата, защото народът вижда цирка, които сътворяват всеки ден. В парламента трябват хора с воля. Другите вече сме ги видели“, категорична е Луна.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Луна: Готова съм за председател на НС! Половината там стоят и само си бъркат в носа"

Твоят коментар