Горещи новини

Караянчева, не е нужно всеки ден да доказваш, че си ПКП…

Караянчева не е нужно всеки ден да доказваш че си ПКП...

ЗНАЧИ, ти с лимузината на НСО се возиш за наша сметка, а ние да ходим пеша? КАРАЯНЧЕВА, само за едно е прав Борисов, за теб!

Да Му благодарим за пътищата и магистралите ли? Питай роднините на 20-те жертви край Своге, благодарни ли са? Питай и близките на стотиците убити, които загубиха живота си заради скапаните пътища и зверската корупция! И на жената, която загина в тунела на Витиня.

Пътищата ни са превърнати в гробища, на всеки завой има кръстове заради некачествено строителство, за това ли да благодарим?

За вас милиони в офшорките от ‘усвояване“, а за нас пълни гробища и милиарди дълг за връщане! И за метрото да ти кажа! Милиарди са наляти от нашият джоб и одрани от нашият гръб! Ние го платихме, а Борисов и бандата му откраднаха повече от половината!

За това ли да ходим пеша?

За нас метро на двойна и тройна цена, а за Буда и любовницата му – къща в Браселона и пълни чекмеджета с пачки и златни кюлчета!

И за 16-те милиарда източено ДДС ли трябва да сме благодарни? И за това, че открадна резерва на здравната каса ли трябва да сме благодарни на Борисов и да ходим пеша? За това, че почти всички общински болници са във фалит и в повечето общини вече няма болници, затова ли да сме благодарни? Нямаме дори един хеликопер-линейка, но за теб хеликпер има, а ние да ходим пеша!

И да те питам, ПКП, ти кога за последно ходи пеша, или с метрото?

Ние, свободните граждани можем и да протестираме, и пеша да ходим, и с метрото да се возим. А ти и кръстника ти, Бойко се криете в джипките и зад кордоните от НСО, полиция и жандармерия! Питай Дариткова и министър Ангелов защо не си тръгнаха пеша от БНТ, или с „метрото на Бойко“? А?

Караянчева, може да си ПКП, но не е задължително всеки ден да ни го доказваш! ОСТАВКА!

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Какво мислите?

Be the first to comment on "Караянчева, не е нужно всеки ден да доказваш, че си ПКП…"

Твоят коментар