Горещи новини

Зрителите не издържат вече: Дамите в „Ергенът“ удариха дъното по поведение

Зрителите не издържат вече: Дамите в "Ергенът" удариха дъното по поведение

Подаръкът, който направи Виктор на Александра на срещата между двамата, разбуни духовете в къщата да краен предел.

Дамите се пробваха по всякакъв начин „да му отворят очите“ за това, колко е грешен избора му и как той не вижда истинското лице на Алекс. Това даде повод всички да се обединят срещу нея, дори и скромната Марта се включи в задругата.

„Мъжете не са много трудни за манипулация и смятам, че Александра прави точно това с Виктор.“, каза Дениз.

Индивидуално и на групички те се опитаха да му покажат своята гледна точка, като парада поведе рускинята Виктория и предаде щафетата на Деница и Марта.

Коментарите на зрителите не закъсняха:

Женската завист няма граници….аз съм повече от втрещена!!!

Леле каква излагация! Как може да му говорите такива неща на Виктор! Аз съм потресена! И от Марта не го очаквах, честно! Много ниско паднахте и то на куп ??? Ей тая завист! Мъжете не се интересуват от такива интриги! Аз съм в шок! Това е все пак състезание за мъж, всичко е позволено! Как може да се излагате така! Само така Алекс! Умряха от яд всички, направо позеленяха ???
Аз искам да питам, мъжете наистина ли харесват такива жени, каквито са в предаването!

Какъв раздор предизвика една съмнителна дрънкулка, чиято марка бе деликатно рекламирана от продукцията… Тези жени явно не познават природата на благородните метали, за да смятат, че гривната е златна. Направи ми впечатление, че жълтия метал в гривната не блести като типично злато, а блести по- слабо, по-бледо. Отделно имаме и някакъв сребрист метал в златото, може да е бяло злато, но със сигурност точно тази част от гривната не е от жълто злато,. Допускам, че дори да е златна, едва ли струва 10 хиляди евро. Гривната май е направена от жълта стомана и сребриста стомана. Александра каза ли дали е златна или не?

Това момиче говори за манипулация към мъжете, което с грим става неузнаваема и няма нищо общо със себе си. ?

Точно тази „дама“ манипулира всички и действието се развива по нейния непочтен сценарий… А и на всичко отгоре е нахална и нагла… Явно е много обиграна. ?‍♀️

Злоба и завист. Повръща ми се. Когато нямаш с какво да впечатлиш намираш кусури на други. И това ми било поведение на една дама, тя ще се пръсне от злоба.

Отговорът на Виктор обаче ги срази. Той каза, че предпочита на среща да говорят за себе си, а не за останалите. Очакваме развитието на събитията нататък.

„Ще се радвам да си говорим повече за нас следващия път“, каза Виктор на Виктория на церемонията с розите.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Зрителите не издържат вече: Дамите в „Ергенът“ удариха дъното по поведение"

Твоят коментар