Горещи новини

Ето как Гала се лекува от Ковид и се размина само със запушен нос (Рецептата):

Ето как Гала се лекува от Ковид и се размина само със запушен нос (Рецептата):

След като вчера стана ясно, че водещата на „На кафе“, Гала , е болна от Ковид-19 за втори път, тя държи в течение зрителите на предаването си относно състоянието си и провежданото лечение.

Тази сутрин блондинката се включи на живо в предаването от дома си, откъдето поздрави колегите си в панела в „На кафе„.

Този път, за разлика от предишното ѝ боледуване, симптомите са доста поносими и тя не само се чувства, но и изглежда доста свежо. В директна скайп връзка блондинката сподели какво точно й се случва и какво приема, за да се излекува.

„Много трудно разбрах, че съм болна, защото принципно имам синузит, който се обостря от време на време.

Всеки ден си правех тестове, които постоянно излизаха негативни. Имах само проблем с гласа. В неделя сутринта обаче, като се събудих, бях със запушен нос. Направих отново тест и този път той се оказа позитивен“, сподели Гала от дома си.

„Нямам почти никакви симптоми. Предишният път, когато бях с Ковид, имах болки в ставите, бях отпаднала, беше доста по-различно. Но не приемам никакви лекарства.

Пия добавки – Ресвератрол, цинк, витамин D3 и хапвам бразилски орех, който е много богат на селен. Разбира се и мед в комбинация с лимон и пчелен прашец. Чувствам се добре, като изключим гласа и дращенето в гърлото“, сподели още Гала.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Ето как Гала се лекува от Ковид и се размина само със запушен нос (Рецептата):"

Твоят коментар