Горещи новини

Ето го имението на Филип Плейн за над 250 млн. (Галерия)

Ето го имението на Филип Плейн за над 250 млн. (Галерия)

Погледнато отстрани, изглежда така, сякаш Филип Плейн има всичко, за което един човек може да копнее в този живот – собствен бизнес, утвърдено име, купища пари и красива жена до себе си…

Истината обаче е, че едва наскоро дизайнерът успя да сбъдне може би най-голямата си мечта, която преследва в продължение на повече от две десетилетия. Преди няколко дни той се похвали в личния си Инстаграм акаунт, че съвсем скоро ще завърши строежа на величественото си имение, разположено сред живописните хълмове на тузарския квартал в Уестсайд – Бел Еър, Лос Анджелис, където живеят редица филмови звезди.

Ето какво пише в своя профил Плейн:

“Всичко започна с една мечта, когато бях 16-годишен! 26 г. по-късно виждам как тя се сбъдва! Купих този парцел през 2014 г. Първоначално той е бил собственост на пилота, кинопродуцент, предприемач и плейбой Хауърд Хюз. Ако искате да разберете повече за живота му, можете да гледате блокбастъра от 2004 г. на Мартин Скорсезе – “Авиаторът”.

В него главната роля се изпълнява от Леонардо ди Каприо, който влиза в образа на бизнес магната”, гласят думите му, придружени с редица кадри на екстравагантното здание, в което ремонтите ще продължат до следващата година.

Основното стълбище, което минава над арката в преддверието, свързващо първия и втория етаж, е вдъхновено от класическия анимационен филм на “Дисни” от 1991 г. – “Красавицата и звярът”, и наподобява това в замъка на принцът, превърнат в чудовище.

Дръжките на вратите в къщата са специално гравирани с инициалите на “Falcon View Crest”, а сред ексцентричните придобивки във вътрешността попадат винтидж аркадна игра, изработена от 24-каратово злато в Париж, черна вана във формата на диамант, внесена от Португалия, и мраморни статуи на гладиатори.

Вместо басейн, в изпълнения с колони в йонийски стил двор, Плейн планира да направи цял плажен клуб, който ще кръсти “Лебедът”. В него гостите му ще могат да намерят спасение от високите калифорнийски температури, при това с чаша студен коктейл в ръка.

Общата стойност на имота, ширещ се на 14 декара, е 280 млн. Сумата неслучайно възлиза на цяло състояние, тъй като някога земята е принадлежала на легендарния Хауърд Хюз.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Ето го имението на Филип Плейн за над 250 млн. (Галерия)"

Твоят коментар