Горещи новини

Емили Тротинетката пребита до безсъзнание

Емили Тротинетката пребита до безсъзнание

Емили нападната във варненско заведение, полицията задържа участниците в мелето

Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита. Мелето се разиграва във Варна, а в него освен Тротинетката участват нейният любим – бившият културист и участник във „Фермата“ Тихомир Рангелов, общата им приятелка – 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, и варненецът Момчил Станчев.
Реклама

„Момчил ме преби, 10 минути съм лежала на пода в безсъзнание. Като се свестих, бях цялата в синини и отоци. Можех и да загина, но ме спаси полицията“, каза първо за изданието скандалното блонди от Плевен.

Четиримата „герои“ ще изясняват кой прав, кой крив в „Съдебен спор“ тази събота, но „България Днес“ вече разполага с всички подробности от мелето от първа ръка.

Емили Тротинетката в Съдебен спор„Историята с този човек, Момчил Станчев, който за мен е много опасен, започна през лятото. Тогава се разхождахме с Елизабет в един от парковете на Варна и се заприказвахме с него. Елизабет искаше да направи една „дръпка“ от неговата цигара. После той започна да й пише в чатовете, доставяше й цигари и двамата се сближиха“, разказа предисторията на публичния побой Тротинетката.

21-годишното трансмомиче твърди още, че „Станчев се влюби в Елизабет и я поиска за себе си“.

„Всичко започна оттам, че в един момент Елизабет ни каза, че не може да живее под един покрив и с мен, и с Тихомир. И поиска да ме изгони от апартамента му във Варна, но Тихомир не позволи“, разкрива пикантерии от „кухнята на любовната триада“ Емили.

„Елизабет отиде да живее при Момчил, но после се върна при нас. Тогава той побесня, започна да ни причаква пред входа, да ни следи, да ни ругае по телефона и в чатовете, да ни заплашва…“, описва тормоза, на който според нея са били подложени, русокоската.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Емили Тротинетката пребита до безсъзнание"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*