Горещи новини

33-г. жена не спира да ражда чужди деца, причината е смайваща СНИМКИ

33-г. жена не спира да ражда чужди деца причината е смайваща СНИМКИ

Самотна майка на четири деца пощуря по сурогатното майчинство и се готви да износи чуждо бебе за шести път, съобщава Daily Record.

Лора Маккарти е износила пет бебета, включително и близнаци миналата година.

За първи път 33-годишната британка решила да стане сурогатна майка преди 11 години, след раждането на двете си деца.

„Чувствах безусловна любов и не спирах да си мисля колко ми е провървяло. Тогава реших да помогна и на други хора да усетят това чувство, тъй като имам такава възможност“, обяснява тя.

От тогава младата жена се пристрастила към сурогатното майчинство и вече е родила пет деца.

Англичанката твърди, че й харесва чувството, което изпитва, когато предаде детето на двойка, която отдавна мечтае за бебе.  

„Обичам да бъда майка, това е най-добрата работа на света. Харесва ми, че мога да помогна на някого да изпълни мечтата си да стане родител“, споделя тя.

Наскоро Маккарти свалила 31 килограма, за да може отново да износи дете. Тя ще забременее за десети път, за да помогне на самотен мъж с донорска яйцеклетка.

Нито едно от сурогатните деца на Лора генетично не е нейно, защото всеки път забременявала чрез инвитро оплождане. След раждането тя поддържа връзка с родителите, които по-късно разказват на износените от нея деца как точно са се появили на бял свят.

Британката възнамерява да продължи странното си занимание. „Ако тялото ми стигне до стадия, в който бременността ще минава трудно или се появят някакви здравословни проблеми, ще се принудя да спра с тази дейност, защото децата ми се нуждаят от майка“, категорична е тя.

Лора добавя, че близките й я подкрепят напълно, въпреки че били шокирани, когато го направила за първи път.

„Преди 12 години, когато за първи път започнах да го правя, те имаха много погрешни схващания. Бяха малко шокирани и мислеха, че не трябва да го правя.

Но след като видяха това невероятно пътуване с родителите и уважителното им отношение към мен, мнението им се промени“, признава тя.

Тя е категорична, че сурогатното майчинство не носи много пари, както си мислят много хора. И добавя,  че сурогатните майки не изпитват чувства към бебето. „Разбира се, искам да са добре, но това не е същото чувство, което изпитвате към детето си“, обяснява тя. /jenata.blitz.bg

Какво мислите?

Be the first to comment on "33-г. жена не спира да ражда чужди деца, причината е смайваща СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*