Горещи новини

Ясновидецът Стефан от Айтос вижда бъдещето след смъртта на децата си

Ясновидецът Стефан от Айтос вижда бъдещето след смъртта на децата си

Стефан Чакъров е роден на 27 февруари 1964 г. в с. Рудник, недалеч от Варна. Скоро след това семейството му се премества в с. Попович, където той прекарва цялото си детство, намира първите си приятели. Завършва VIII клас и продължава образованието си във варненския техникум по обществено хранене, а след това и в бургаския техникум по индустриална химия.

Животът на Стефан във Варна тече нормално, като на всички останали, до нощта, когато в пророчески сън глас му споменава неясната фраза: „Много ще преживееш, но накрая ще победиш. Помагай на хората!“. Той нямал нищо против да помага на хората, но не знаел как. Същият глас му предсказва, че през следващите тринадесет години низ от страдания ще се стовари на плещите му, но ако ги преодолее, мнозина ще потърсят помощта му. Така и става – първо умира детето на Стефан, а после и майка му. От черни магии сестра му изпада в тежка кома. Семейството му се разпада, а с новата си съпруга загубват още едно дете. Ден след като навършва 30 години, обезверен и твърдо решен да се раздели с живота, Стефан Чакъров пристига в Айтос, напускайки Попович завинаги.

Пророчеството в съня обаче се сбъдва. Тринадесет години по-късно гласът свише отново проговаря: „Победата е твоя! Ти изтърпя онова, което трябваше, и вече знаеш какво да правиш. Следвай Божия път!“. Денят, в който узрява решението за самоубийство, се оказва първият ден от новия живот на Стефан Чакъров. Той среща хора, които му подават ръка, и започва работа на бургаското пристанище.

Прибирайки се с автобус за Айтос, усеща прилив на някаква вълна и изпада в несвяст. Първото нещо, което вижда след осъзнаването си, е непозната жена. Прочита в миналото ѝ различни събития, предсказва ѝ бъдещето.

И така, без да знае защо именно той, Стефан Чакъров получава възможността да се вглежда в миналото, да забелязва основните пътеки от бъдещето, да открива и лекува болести, да разваля черни магии и да прави бели магии. Все повече и повече хора научават за неговите способности, благодарности се сипят от цялата страна, а и извън нея. Стефан пътува и в много други държави, за да помага. Общуването за него не е проблем, защото това е част от дарбата му – умее да разговаря с всеки на родния му език.

Чакъров никога не приема индивидуално хора при себе си. Всички, дошли за помощ, събира в общо помещение. Това се случило, след като заможен господин поискал от него черна магия за смърт. „Той настоя да проведа с него индивидуален сеанс – нещо, което никога не правя и точно сега ще стане ясно защо. Този човек ми пробутваше някакъв огромен златен пръстен и ми обясняваше, че той ще бъде мой, ако му отговоря чии са двете деца, живеещи при сина му. Аз разкрих пред него, че всъщност именно той е биологичният баща на двете дечица – тоест той е преспал със съпругата на сина си. Това обаче не е всичко. Интересното беше, че видимо доволният от това, че съм му отговорил правилно, господин остави пръстена в моите ръце, но тогава той ме попита в прав текст:

„Как да унищожим тази гад?“. Коя гад ли? Собствения му син! Тоест аз да съм бил направел черна магия, за да може синът му да умре, а той да си остане с въпросната снаха – майка на децата му. Колкото и да беше по възрастен от мен, го хванах за яката и го изхвърлих навън като мръсно коте. Отвън имаше чакаща възрастна женичка, която, без да разбира за какво става въпрос, започна да го удря и гони. Оттогава провеждам сесиите си групово“, разказва Стефан. Чакъров разкрива, че в неговата сфера има много шарлатани, и съветва хората никога да не се доверяват на „ясновидци“, които им искат фиксирана сума пари или ги търсят по домовете им.

Източник: Ретро

Какво мислите?

Be the first to comment on "Ясновидецът Стефан от Айтос вижда бъдещето след смъртта на децата си"

Твоят коментар