Горещи новини

Защо Ванга молеше хората да ѝ носят захар, която прекара нощта под възглавницата

Защо Ванга молеше хората да ѝ носят захар която прекара нощта под възглавницата

Известната българска гледачка Ванга винаги молела да донесе със себе си парче захар, което след това човекът трябвало да сложи под възглавницата си. За установяване на контакт беше необходима захар. Продуктът, който можеше да поеме всичко, помогна на Ванга да види всичко за един човек.

Защо захарта се слага под възглавницата през нощта

Българската гледачка стана известна през втората половина от живота си. Дарбата й идва след поредица от трагични инциденти по време на нейното израстване. Ванга остана без зрение още като момиче. Тя започна да вижда мъртвите и да не вижда живите след пророчески сън.

От този момент хората започнаха да търсят Ванга за проблемите си. За приема тя винаги молеше да носят захар със себе си. Посетителят трябваше да вземе бучка захар и да я сложи под възглавницата през нощта. След това това бучката трябваше да бъде донесена на ясновидката.

Ванга докосваше захарта и започваше да говори с човека. Отговорите й винаги изненадваха посетителите, защото можеше да се чуе такава лична информация, която човек не е споделял с никого.

Чрез захарната бучка Ванга не само четеше информация за посетителите си. Тя можеше да види техните близки, техния живот и всичките им проблеми. Но понякога беше трудно да се разбере нейната фраза. Ванга винаги правеше такива изявления, чийто смисъл не беше ясен веднага.

Защо да слагате захар под възглавницата си: знаци и суеверия

Най-безвредният продукт в къщата може не само да донесе успех в живота, но и да донесе финансови затруднения. Има много признаци, свързани с обикновената захар, която има във всеки дом:

• поръсете захар за печалба и финансова награда;
• ако захарта се е натрошила доста, не е нужно да бързате да я изваждате. По-добре си пожелайте нещо. Освен това много разлята захар обещава добри новини;
• захар, която се събуди на пода, обещава неприятности и големи проблеми;
• да се поръсиш със захар означава да получиш скоро добрата новина, която се очаква толкова дълго;
ако поръсите захар в неделя или понеделник сутрин, значи скоро можете да очаквате финансов успех.

Любовен амулет със захар

От древни времена захарта се използва за магически цели. Използва се главно в онези ритуали, които са предназначени да подобрят всяка област от живота. Смята се, че ако случайно объркате захарта със солта по време на хранене, финансовото ви състояние може скоро да се подобри.

Любовният ритуал със захар ще бъде лесен и безопасен. Необходимо е да се извърши такъв ритуал по време на нарастващата луна. За да се получи всичко, ще ви трябват пет църковни свещи, покривка и захар на бучки.

Масата трябва да бъде покрита с кърпа, подредете свещите с формата на сърце. Захарта трябва да се изсипе в златна чинийка и да се постави в центъра на сърцето. След като свещите са запалени, трябва да прочетете сюжета:

„Говоря за захарта, говоря за любовта. Нека Божият раб почувства сладостта на устните си, да се обърне и да се закълне завинаги в любов.

Текстът трябва да бъде произнесен три пъти. След това трябва да надникнете в огъня на свещите и да направите това, докато изгори. Трябва да мислите за любимия си човек, като си представяте, че в момента вече има щастлива връзка с него.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Защо Ванга молеше хората да ѝ носят захар, която прекара нощта под възглавницата"

Твоят коментар