Горещи новини

Цвета Караянчева изплака: Исках да се хвърля от някоя скала от Родопите, след като чух за ПКП!

Цвета Караянчева изплака: Исках да се хвърля от някоя скала от Родопите

След 3-часов дебат по отношение на исканата оставка на Караянчева от БСП и ДПС, тя взе думата, за да опровергае мотивите на опозицията.

Може би трябваше да потъна в небитието, да изчезна може би от лицето на земята заради едно изречение по мой адрес, което предполагаемият записван категорично и многократно отрича да е казвал? Отново казвам, че много тежко приех злорадството след онази публикация, заяви от парламентарната трибуна председателят на парламента Цвета Караянчева.

Минути след речта ѝ вотът на депутатите отхвърли предложението за предсрочното ѝ отстраняване от поста, пише Офнюз.

„Признавам, че имаше моменти, в които ми се искаше да изчезна, направо да скоча от някоя канара от Родопите, както и няколко месеца по-рано по мой адрес се изсипаха трудно поносими лъжи за катастрофата, в която пострадах“, заяви още Цвета Караянчева.

Вижте и това: Цвета Караянчева: Дарихме и стари календари на домове за възрастни, да ги хвърлим ли?

Тя добави, че „депутатите от БСП и ДПС известно време имитираха цивилизованост след появата в някои медии на едни записи, чиято автентичност продължава да не е доказана и до днес. Получих много обаждания и съобщения с подкрепа от представители на повечето политически сили – не публично, разбира се. Но те ми помогнаха в един тежък за мен ден. Бях благодарна. Днес разбрах, че са били фалшиви. Жалко!“

По думите й е трудно да си жена в политиката, „както вероятно добре знаете, г-жо Нинова. Намираме неподозирана сила да продължим“.

Караянчева попита народните представители дали са чували „архаичната дума „позорище“ – зрелище, сцена? Днес българският парламент е всичко това накуп“.

„Маските паднаха и предполагаемите записи бяха използвани за оръжие от парламентарната трибуна. Къде по точно е моята вина и защо не ви чувам да искате оставките на правителствените ръководители, чуващите се в същия недоказан запис“, обърна се още Караянчева към БСП.

Източник: Вихрогон

Какво мислите?

Be the first to comment on "Цвета Караянчева изплака: Исках да се хвърля от някоя скала от Родопите, след като чух за ПКП!"

Твоят коментар