Горещи новини

Слави избухна: Защо са ни военни самолети, с които да убиваме, а нямаме медицински, с които да спасяваме?

Слави избухна: Защо са ни военни самолети с които да убиваме а нямаме медицински с които да спасяваме?

Слави Трифонов „изхубхна“ с нова публикация в социалните мрежи. Публикуваме текста без редакторска намеса:

„Защо са ни военни самолети, с които да убиваме, а нямаме медицински хеликоптери, с които да спасяваме животи?

Днес е поредното невъобразимо ясно доказателство за безумната ситуация в България, породена от глупостта и наглостта на управляващата политическа класа. Защото днес се случи поредната тежка катастрофа, която има нужда от медицински хеликоптер, за да бъдат спасени човешки животи. Но такъв хеликоптер – няма. Всъщност има за ключицата на Цвета Караянчева, но той не е медицински хеликоптер. А и Цвета Караянчева не е обикновен човек.

Тя е ПКП. А ПКП е титла, която заслужава помощта на хеликоптер по принцип. За сравнение, само нашата съседка Румъния има 14 медицински хеликоптера. Дори Северна Македония има два медицински хеликоптера. А ние нямаме нито един.

Добре бе, хора, няма ли да се събудите? Защо избираме политици, които не само харчат нашите пари, а са корумпирани и крадат европейски пари и всякакви пари, а не правят най-важното? Не се грижат за нашия живот, какъвто е техният основен ангажимент по презумпция.“

Източник: plovdiv24

Какво мислите?

Be the first to comment on "Слави избухна: Защо са ни военни самолети, с които да убиваме, а нямаме медицински, с които да спасяваме?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*