Горещи новини

Силиконовата Антония Петрова започна да раздава съвети на майките

Силиконовата Антония Петрова започна да раздава съвети на майките

Първата мис България със силикон в бюста – Антония Петрова-Батинкова на стари години започна да раздава съвети колко е хубаво майката да кърми детето си, видя На Кафе.

Типично като млада майка Антония започна да използва социалните мрежа да раздава съвети по детските въпроси. Наскоро, както News2 писа, Антония Петрова роди второто си момче. Тя е особено щастлива, че е родила и втория си син безпроблемно, по естествен път и го кърми от собствените си силиконови гърди.

Разбира се, съветите на миската, която не спира да се изтъква колко й е перфектен живота, наистина са смислени, но някак звучат странно от устните и със силикон, с които не се знае дали усеща нещо.

Помпозната майка, която обича и демонстрира лукса не по-малко от „Пиленцата от Монако“ се чуди какъв повод да си създаде, че да пръсне още парите на мъжа си. Последното е като е отпразнувала с торта като за рожден ден първия месец на своя малък Ив. Миската обаче го брани от злите погледи и уроки като е скрила лицето на синчето си.

От месеци насам Антония е ограничила умишлено коментарите под постовете си, така че да не я заливат с възмущения и подигравки.

Ето какво пише тя:

„Колко бързо мина 1 месец от 07.07.! Ив Батинков стана на месец и духнахме първата му свещичка с първата му торта! Да бъде здрав, щастлив, успешен, силен и късметлия!

По този повод споделям с вас снимки от изписването ни едва 3 дни след като Ив се роди и с призив да раждаме децата си естествено (разбира се само когато няма медицински противопоказания за секцио, застрашаващи живота и здравето на майката или бебето).

Така че, мили дами, няма да спра да призовавам за нормалното, естествено раждане, то е доказано по-добро и за майката и за бебето, като и възстановителният процес е мигновен и килограмите се връщат по-бързо в нормата и има цяла поредица от преимущества за здравето както на бебето така и на майката!

А също така нека кърмим децата ни! Измина 1 месец на 3 часово кърмене (само който е кърмил знае какво е и колко е важна коластрата за здравето на бебето)

Ето ни 3 дни след раждането!“

Какво мислите?

Be the first to comment on "Силиконовата Антония Петрова започна да раздава съвети на майките"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*