Горещи новини

Сашка Васева трогна с признание: Здрава съм, любовта ме спаси!

Сашка Васева трогна с признание: Здрава съм любовта ме спаси!

Пострадалата тежко Сашка Васева от онкологично заболяване най-сетне проговори пред медиите.

Дупнишката Мадона призна пред „България днес”, че сложната й операция която траяла 12 ч е минала напълно успешно, тя вече е здрава и малко, по-малко й предстои да се върне на сцената при любимата си публика.

Певицата споделя, че сега се намира отново в Германия, където й предстои преглед, който да установи как се е възстановява. Тези, които помнят, знаят, че Сашка страдаше от сериозно заболяване, мозъчен тумор, който напълно я ослепи. Но благодарение на германски специалисти ракът й бе отстранен и тя бе спасена, но и сега възвърна и зрението си.

Освен това се чувства, че може да излезе пред публиката.

Тя казва още, че смята да се завърне в родината по коледните празници, а докато е зад граница ще съвмести посещението си в клиниката с това при дъщеря си. Която учи там и ще я види.

Легендарната певица е много щастлива, че през всичките тежки моменти нейните близки били плътно до нея и през цялото време я подкрепяли. Сашка споделя, че именно тяхната любов я излекувала и тази на публиката. И вярва, че още дълго ще може да радва почитателите си.

Натроената оптимистично фолк дива един път участва на „Пирин фолк” през лятото. Сега имала концерт в подкрепа на незрящи деца на 11 ноември с други свои колеги в Двореца на културата, но обещава това да е само началото. И заявява, че наистина музиката лекува и затова дава само любов на феновете си.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Сашка Васева трогна с признание: Здрава съм, любовта ме спаси!"

Твоят коментар