Горещи новини

През сълзи Ники Кънчев сподели за голямата си загуба: Никога няма да си простя!

През сълзи Ники Кънчев сподели за голямата си загуба: Никога няма да си простя!

Ники Кънчев се завръща на екран и това винаги ще е новина, защото емблематичният тв водещ на Нова тв е оставил сериозни следи до момента, най-вече с култовото „Стани богат“.

Към днешна дата обаче, Ники Кънчев продължава с чисто ново предизвикателство – „Голямото завръщане“ и ще му се наложи да прави нещо, за което едва ли е съвсем готов.

Една от големите болки в живота на журналиста и тв водещ обаче, е загубата на детето му! Драма, на която цяла България стана свидетел преди няколко години, когато любимата му Даниела ражда близначки – и двете бебета са недоносени, но лекарите успели да спасят само едното.

„Имам голям респект и уважение към жените. Това са нашите майки, нашите деца. Аз имам момиче – Мари София. Но и загубих момиче, и никога няма да си го простя. Не минава нито ден без да мисля за това. Нито ден. Мисля постоянно за това, защо ми се случи да загубя детето си, къде съм сбъркал, лъгал ли съм някого, може би не е наказание, може би е знак… не знам. Нямам отговори на тези въпроси.

Това, което казвам днес на дъщеря си за нейната сестра е, че винаги трябва да прави нещата двойно – да бъде двойно по-добра, двойно повече да се труди. Строг баща съм, но не прекалено“, споделя още журналистът. И не скри в кой спорт би искал да види най-вече дъщеря си:

„Харесвам много волейбола, интелигентен спорт е“.

„Една от сериозните болки, беше, когато „Стани богат“ тръгна по пътя си без мен. Тогава пък правехме „Брадъра“. И беше – или това, или другото, така бяха нещата. Но аз се научих да дозирам изявите си. В същото време и да удрям с шут! Бий, за да те уважават.

Пет години не ме канеха за водещ. И какво? Да се самоубия ли?! Голяма работа! Аз съм лоялен играч. Аз съм възпитал играчи в Нова. Аз съм от Нова!“, това сподели Ники Кънчев в откровен разговор пред Мон Дьо.

„Много ме нави да се върна отново факта, че този път няма да съм сам в ефир. Ще бъда с едни преследвачи. Те ще станат герои за децата. „Голямото преследване“ е игра от ново поколение. За разлика от „Стани богат“ тук има момент на надграждане. Вече имахме оферта и от 50 000! Има нови технологии, софтуери, отборна игра, преследване. Никой нищо не знае до самия край на играта“, разкри любопитни подробности за новото си шоу той. И си пожела:

„Дай Боже, искам големия връх в кариерата ми да е именно „Голямото преследване“. Но ето, пак съм на обществения съд, пак ще трябва да се доказвам, отново телевизията ме изкуши.“

„Много рано се влюбих в журналистиката. Не съм водещ. Журналист съм. Много хора ги е срам да кажат откъде са, а родното място също оказва влияние“, откровен е Кънчев, който, както е добре известно, е родом от Червен бряг. „Връщам се често в Червен бряг, много скъпо място е за мен.“

И да, за разлика от мнозина родни популярни личности, които се срамувам от произхода си или от роднините си, Ники Кънчев е пример за обратното – и то добър пример!

„Аз съм дете на много бедни хора. Татко, който е от едно балканско село, искаше много да науча френски. Искаше да си построи къща, направи го, сам обикаляше, събираше материали, прибираше се от работа към 17 ч. и започвахме отново работа.

Жената до Ники Кънчев – Даниела, е тази, която го превръща в шлифован диамант, както и самият той споделя. По думите му, всичко, което двамата са постигнали в отношенията си, и в самите себе си, е следствие на „много пилене“. „Даниела ме научи на стила, на обноските, шлифова ме.

Какво мислите?

Be the first to comment on "През сълзи Ники Кънчев сподели за голямата си загуба: Никога няма да си простя!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*