Горещи новини

Предложение: От 5 до 10 години затвор за всички, които откажат да се ваксинират срещу Ковид 19

Предложение: От 5 до 10 години затвор за всички които откажат да се ваксинират срещу Ковид 19

Елена Поптодорова пред БТВ: Ако ме питате мене, не 5 а 10 години трябва да е затвора за отказ за ваксинация срещу коронавирус!

Демокрацията е това всеки да пази другия, имаме права, но имаме и задължения!

Обществото трябва да осъди жестоко противниците на ваксината. Ваксината ще ни спаси!

Това е мнението на Поптодорова, пише Магазина за Новини!

Елена Поптодорова

Разбира се, коментарите след това изявление се изсипаха като лавина, кои от кои по-цветущи. Ние предпочитаме да Ви ги спестим и сами да прецените кой е правилният ход срещу К-19

Антиваксърството трябва да е престъпление. Това коментира във фейсбук журналистът от БНТ – Иво Никодимов.

По негово мнение антиваксърите трябва да бъдат наказвани с минимум 10 години затвор, пише Фрог.

Иво Никодимов БНТПодобни мнения изказаха и доста други видни личности, според които единственият изход от корона-кризата е поставянето на ваксини.

Известният режисьор и актьор Андрей Слабаков, който в момента е част от европарламента, се изказа изключително остро срещу критиците на ваксината на Бил Гейтс. Съпругът на звездата от „Откраднат живот“ Ернестина Шинова намира за абсурдна манипулация това, което се случва в интернет и основно във Фейсбук, където ври и кипи от недоволства от бъдещото ваксиниране.

Слабаков дори намира хората, които смятат, че чрез ваксината ще бъдат чипирани, за психично болни. Той ги смята за хора с прекалено високо самочувствие и мнение за себе си, които се имат за много значими, че чак някой да иска да ги управлява с чип.

Разбира се, това е лично право на всеки човек и никой не може да ни задължава да се ваксинираме, особено с ваксини, който не са напълно клинично изпитани и не се знае какви поражения могат да ни нанесат.

Днес от Na-Kafe Ви питаме:

Съгласни ли сте да има затвор за всеки, който не се ваксинира? Моля споделете с нас по-долу в коментарите:

Какво мислите?

Be the first to comment on "Предложение: От 5 до 10 години затвор за всички, които откажат да се ваксинират срещу Ковид 19"

Твоят коментар