Горещи новини

Преди 3 години аз тежах 94 килограма. Сега съм 66 килограма /плюс-минус 1-2 килограма в дните около месечни…

Преди 3 години аз тежах 94 килограма. Сега съм 66 килограма /плюс-минус 1-2 килограма в дните около месечни…

Преди 3 години аз тежах 94 килограма. Сега съм 66 килограма /плюс-минус 1-2 килограма в дните около месечния цикъл/

Няма да ви пращам снимка преди и сега, защото на мен самата ми се повръща от подобни манипулации. Няма преди и няма сега! Има „бях дебела и отслабнах„. Искам още в началото да подчертая много дебело – за тези близо 3 години не се сблъсках с йо-йо ефекта. Но пък придобих желязна дисциплина. Иначе не може да се отслабне – с каквото и да е, както и да е.

Ето какво направих аз:

Първо намалих всичко наполовина. Изхвърлих големите чинии. Не ядях никакви пасти, торти и т.н. Спрях газираното. Започнах да ходя пеша на работа. Няма диета, няма режим – каквото и да е, но половин порция. Малко след това последното ми ядене беше в 17 часа. И все още е така. С една особеност – едно от храненията ми е само от ленено брашно.

И още една особеност – един разтоварващ ден в седмицата, а ако съм особено мотивирана – два разтоварващи дни в седмицата. Рецептата с лененото брашно е лесна. В чаша прясно мляко се слагат 3-4 чаени лъжички ленено брашно, разбърква се и се пие. Прясното мляко може да е зелен чай, може да е смути, може да е плодов или зеленчуков сок, с изключение на цитрусите.

Не може да смесвате ленено брашно с кисело мляко. Когато се разбърка и е готово, малко преди да го изпиете, сложете в него и една чаена лъжица спирулина на прах. Аз почивам от време на време от спирулината и сутрин я заменям с лъжичка какао, но от хубавото. Гледам да не прекалявам с него, защото малко затяга корема.

Това е. Лененото брашно е моят начин да отслабна.

Не е скъпо, ефективно е, но изисква много дисциплина и старание. В началото се свиква, след това е лесно,а сега дори ми е хубаво, защото смених изцяло не само начина, по който изглеждам, но гардероба си.

Източник lekuva.net

Какво мислите?

Be the first to comment on "Преди 3 години аз тежах 94 килограма. Сега съм 66 килограма /плюс-минус 1-2 килограма в дните около месечни…"

Твоят коментар