Горещи новини

Последните пророчествата на Распутин, от които ще настръхнат косите ви

Последните пророчествата на Распутин

Григорий Распутин е най-загадъчната и противоречива фигура в руската история. Той е роден в обикновено селско семейство в началото на 20-ти век в Покровское.

Пристигайки в Санкт Петербург, се сближава с кралското семейство на Николай II.

Пророчества за семейството на императора

Всичките му прогнози за бъдещето Распутин очертава в две творби.

Той предсказа смъртта на кралското семейство и падането на Империята. Според старейшината, ако умре от ръцете на селяните, тогава Русия ще продължи да съществува мирно. Но ако убийците му са свързани с кралското семейство, тогава императорската династия няма да живее дори две години.

И така се случило, две години по-късно Николай II и семейството му бяха разстреляни от болшевиките. Имаше Революция и гражданска война.

Распутин за бъдещето на Русия.

1. През 1915 г. той говори за скорошното пристигане на ново правителство, което ще бъде белязано с много пролята кръв. Името на Санкт Петербург ще се промени.

2. Той посочва точната дата на обсадата на Ленинград, като казва, че вижда града заобиколен от германци и жителите ще бъдат изправени пред голям глад.

3. Распутин също прогнозира времето на „червената яма“. Когато се формира нова империя (СССР), но тя също ще се разпадне.

4. Поглеждайки към Луната, той пророкува, че американец ще стъпи на нейната повърхност, но Гагарин ще бъде първи в космоса.

Прогнози за света

1. В глобален мащаб планетата е изправена пред тежък катаклизъм. В резултат на това океанът и моретата ще покрият по-голямата част от сушата.

2. Рязка промяна в климата ще изсуши много земи и ще падне сняг там, където преди е било топло.

3. Ще има масивно изграждане на атомни електроцентрали, но поради природни бедствия радиацията ще попадне в околната среда. Всичко ще се отрови, хората масово ще се разболеят и ще измират.

4. Учените ще могат да създават такива същества, които не съществуват в природата и хора без душа. Те ще атакуват градове и села и ще бъде много трудно да ги унищожат.

Распутин за войните

Той говори за три мълнии, удрящи Земята. Две от тях вече са преминали, третата предстои.

Той също така говори за конфронтацията между Запада и Изтока, богатството и бедността. Западът ще спечели, но и това няма да продължи дълго.

Видял три змии, които пълзели из Европа в огън и насилие. Когато огънят изгори двете от тях, третата ще унищожи всички и себе си, превръщайки се в пепел. Третата световна война ще бъде ядрена.

Мюсюлманите ще станат по-силни и ще започнат война в Европа. Русия с Франция и Германия ще защитават земите.

Но след всички преживени събития Русия ще влезе в своя разцвет под знака на Орела.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Последните пророчествата на Распутин, от които ще настръхнат косите ви"

Твоят коментар