Горещи новини

Плеймейтката Нора Недкова успя да спретне зверски скандал, намеси и полицията

Плеймейтката Нора Недкова успя да спретне зверски скандал намеси и полицията

Плеймейтката Нора Недкова успя да спретне зверски скандал и то без причина в центъра на родната си Варна. Преди броени дни тя седнала с компания в непретенциозна пицария на пешеходния булевард в морската столица.

Русата амбиция хапнала спагети, а другите около нея салата и някоя друга чаша вино. След като получила сметката от 40 лв. обаче, Нора се разбучала с ломотещ глас. „Няма да платя тази сметка, каква е тази паста 40 лева. На какво прилича това, вие подигравате ли се?“, крещяла с пълно гърло риалити лъвицата „… а и пастата ви не става за нищо“, разказва Lifeonline.bg.

Опитите на персонала да се разберат с беснеещата кокона обаче ударили на камък. Тя тропала с крак и отказвала да плати сметката. Мятала изкуствени коси и в гнева си вдигнала телефона и извикала полиция. Без причина и без да е застрашена сигурността й.

Пристигналият на място полицейски патрул с изумление открил, че на практика няма никакъв проблем, освен че скандалната фурия оспорва цената на спагетите в пицарията. След като униформените си заминали, Недкова и компания се изнесли от заведението без да платят.

Източник: plovdiv24

Какво мислите?

Be the first to comment on "Плеймейтката Нора Недкова успя да спретне зверски скандал, намеси и полицията"

Твоят коментар