Горещи новини

Писмо на 40-годишна жена към всички мъже, което ще ви накара да се замислите

Писмо на 40-годишна жена към всички мъже което ще ви накара да се замислите

Трябва да прочетете това писмо.

На 40-годишна възраст жените, като правило, вече са добре запознати с представителите на мъжкия пол и са принудени да признаят, че много от тях не заслужават гордото название “мъж”.

Талантливият психолог, а и освен това, умната и красива Лилия Ахремчик пише отворено писмо към всички мъже на нашата планета.

“Скъпи мъже,

Аз съм със статус”свободна жена” от доста време, но когато се занимавам с мъже, в повечето случаи изпитвам банална скука. И това е слабо казано!

Понякога буквално се чувствам недоволна от вашата предсказуемост и монотонност.

Наистина ли мислите, че предложението за с*кс, което идва от искрено несимпатични мъжки представители, ще изглежда привлекателно за мен?

По някаква причина всички мъже смятат за свой дълг да го направят. Наистина ли не разбирате, че след като съм доживяла до определена възраст, вече съм виждала и опитала достатъчно, за да не съм впечатлена от такъв “щедър” жест.

Освен това сценарият ми е известен предварително.

След първия или втория път ще изчезнете, а след три седмици (или три месеца) ще се появите сякаш нищо не се е случило и никога не сте изчезвали. Бъдете сигурни, че никъде няма да ходя.

Разбирате ли колко скучно и банално е това поведение? Кафе, ресторант – това е ясно. Поканете ме да играя билярд, театър или изложба. Разбирам много добре, че това не е толкова интересно и за вас е загуба на време, но това ще ми покаже, че означавам нещо за вас. И това не е толкова скучно. А и вече ще бъдете поне малко по-уникални.

Като психолог разбирам, че често инстинктите надделяват над разума.

Но понякога мъжете приличат на диви животни. И това не е никак забавно. Разбира се, има интересни персонажи, но те са много, много малко.

Често чувам: “Да се ​​опознаем по-добре!” Колко повече? С моята 40-годишна възраст малко се притеснявам за обиколката на корема или размера на другите части на тялото си. Аз се интересувам повече от това, за което ще говорим преди и след това, това, което мога да уважавам и това, на което ще се възхищавам.

И ако искате да ме изненадате, го направете с човешко отношение! Разбирам, че първият ви импулс е да ме поискате. Но имате и мозък, чрез който можете да видите човека в мен. Бъдете чувствителни и деликатни.

Преживяла съм много и знам много.

Мога да бъда източник на вдъхновение, мир и топлина за всеки мъж. Иска ми се той да бъде достатъчно умен, за да види скритото съкровище зад външните знаци.

В живота ми съм прежиявала много. Единственото нещо, от което е невъзможно да се уморя и което винаги е дефицит, е любовта. Дори и вие да не сте ми първата любов, тя все пак ще бъде специална. Всички останали предложения вече съм ги чувала”.

А вие какво мислите за това писмо? Дали тя е права или е твърде враждебна към мъжете?

Какво мислите?

Be the first to comment on "Писмо на 40-годишна жена към всички мъже, което ще ви накара да се замислите"

Твоят коментар