Горещи новини

Отворено писмо за сбогом със застрелян баща на две деца

Отворено писмо за сбогом със застрелян баща на две деца

Отворено писмо за сбогом публикува Ася Мирчева, сестра на Надя Андреева, чийто съпруг Иво Андреев бе жестоко убит от свой съсед заради спор за врата.

Загубата на този млад мъж потъна в новинарския поток, покрай изчезването на малкия Сашко, но не бива да забравяме това брутално престъпление и да спираме да търсим възмездие. От На Кафе искаме да прочетете това отворено писмо.

„11.11.22 Някои хора избират да се женят на такива дати. А други – не бих ги нарекла “хора”, избират да сложат край на живота на други Хора.

Имам някакъв пръст в познанството на сестра ми Надя и мъжа й Иво. И тези дни, вглъбена егоистично в болката си си казах неведнъж – защо ми трябваше да настоявам тогава Надя да отиде в магазина, в който работеше Иво и да се открият един за друг.

Ако не бях – днес нямаше да страда моята малка сестра, майка ми, баща ми, голямата ми сестра, приятеля й, детето й, аз, мъжа ми, децата ми, близките ни….

Но си давам сметка също така, че сестра ми Надя може би нямаше никога да е срещнала Истинската любов, нямаше да я е бранила на толкова фронтове, нямаше да я има най-щурата Ния, най-усмихнатия Никола…

И да, времето е в минало, но го е имало.

Днес изпратихме Иво и усетих толкова много любов и подкрепа на онова място, близо до Витоша. Иска ми се да вярвам, че тя няма да се изпари и мъничката ми сестра ще успее да продължи напред, заобиколена от нея. Любовта! Обичам те, Надя Андреева.“

А ето какво пише в блога Kauzi.BG:

Мили хора, нека подкрепим семейството на Иво Андреев, който на 11/11 беше застрелян пред очите на жена си, моята любима приятелка и изключително талантлив фотограф – Надя. Нищо не може да запълни празнотата или да оправдае загубата, но нека помогнем на това красиво семейство, нека ги подкрепим в този тежък момент.

Да подадем ръка на Надето, която остава сама с двете им деца – Ния на 6 години и Никола, който току-що навърши 1 годинка. Кампанията е за територията на България и всички дарения ще отидат при семейството на Иво.

Организатор и гарант на кампанията е Богомила Трайкова (Мила Боги), Европейски посланик на климатичния пакт.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Отворено писмо за сбогом със застрелян баща на две деца"

Твоят коментар