Горещи новини

Оставете чаша вода със сол и оцет в дома си и вижте какви невероятни промени ще има само за 24 часа!

Оставете чаша вода със сол и оцет в дома си и вижте какви невероятни промени ще има само за 24 часа!

Чувствате ли се зле, когато сте у дома?

Когато не сме на работа, домът обикновено е най-доброто място, където можем и искаме да бъдем. Това е мястото, където повечето от нас се чувстват сигурни.

Но ако има прекалено много негативна енергия в домовете ни, тя има осезаем ефект върху вашите емоции, както и здравето ни. Въпреки, че не можете да видите тази енергия с невъоръжено око, Вие със сигурност можете да почувствате как енергията на дома Ви често отразява Вашето собствено вътрешно емоционално състояние. Това е времето, да прогоните тези отрицателни, тъжни и направо депресиращи вибрации, които могат да имат драматичен ефект върху настроението Ви. Опитайте тази лесна, домашна техника и изпратете всички тези негативни енергии далеч!

Ще имате нужда от:

1 чаша (тя трябва да бъде напълно прозрачна)
бял оцет
Гранулирана сол
вода

Начин на приготвяне:

Добавя се малко сол, малко оцет и малко вода в чашата. Поставете я в някоя част от дома, където прекарвате най-много време и където идват други хора, когато Ви посещават.

Оставете чашата там в продължение на 24 часа. След известно време, проверете какво се случва със солта, дали нивото й се е покачило или водата прелива.

Изплакнете чашата обилно с вода след 24 часа и повторете процедурата, ако мислите, че това е необходимо. Сложете по една чаша във всички области на Вашия дом, докато солта не спре да расте.

Забележка: Поставете чашата на място, където не може да се види, така че тя да успее да поеме лошите енергии ефективно!

Какво мислите?

Be the first to comment on "Оставете чаша вода със сол и оцет в дома си и вижте какви невероятни промени ще има само за 24 часа!"

Твоят коментар