Горещи новини

Обещанията, които са важни за новата година

Обещанията които са важни за новата година

Всяка нова година си даваме най-разнообразни обещания, които понякога не успяваме да спазим и дори се разочароваме. Затова през тази година си обещайте нестандартни неща, които с удоволствие да спазвате и да се опитате да бъдете по-различни.

Дайте си необходимото време да помислите за важните неща през новата година, а докато го правите, може да прочетете и нашите предложения.

Повече почивка и нови преживявания

За да бъде тази година наистина незабравима, то се опитайте да пътувате повече и да се наслаждавате повече на моментите сега. Може да се насочите към страхотни оферти за почивка на планина или море, като винаги се старайте да имате идеалната компания за нови преживявания.

Освен онези места, на които може да си починете добре, избирайте и такива, които да ви срещнат с нови предизвикателства и нови емоции. Може да изберете хотел, до който има ски писта или пък възможност за конна езда. Именно тези различни преживявания ще ви накарат да запомните мястото и преживяването ще бъде пълно.

Ако все пак почивката е нещо, което можете да правите няколко пъти в годината, то се насочете към преживявания, които може да правите всяка седмица. Изберете нов спорт, който да практикувате, като може да е дори скачане на батут. Вече има много места, на които може да го правите, както и да посещавате по-често йога, да започнете да медитирате или да пробвате нещо ново, като зумба или бокс. Именно тези нови преживявания ще ви донесат много емоции, а и ще ви поддържат във форма.

Домашните обещания

За да сте сигурни, че тази година ще е наистина страхотна, то е важно да се обърнете към останалите членове от семейството и да направите общите си планове. На първо място това е страхотно преживяване, защото ще можете да разберете желанията на останалите членове, а и ще успеете да планувате годината си и основните цели в нея.

Направете списък със семейните целите, но и такъв с целите на всеки от семейството, поставете го някъде на видно място и от време на време си припомняйте какви са вашите желания, към които ще се стремите.

В домашните обещания също влизат и всички домакински, като тази година може да изберете по-интересни. Например, да се обличате по-стилно или пък да държите гардероба си максимално подреден, да чистите често гримовете си, да дадете повече задачи на децата си и така нататък. Всички тези неща ще ви облекчат и ще можете да се заемете с по-важните неща за годината.

В тази точка влиза и планирането на бюджета, който искате да заделяте всеки месец, като този бюджет може да се определи от всеки член от семейството, ако всеки има различна цел или всички обща, да събирате за едно по-голямо нещо.

Изберете няколко приоритетни покупки за тази година, както и една голяма дългосрочна цел, в която да включите цялото семейство. Нека всеки даде идея как точно и по колко да се отделя всеки месец, като не забравяйте да включите децата си, защото това ще ги научи на отговорност.

Не забравяйте да планувате и следващата си почивка, като отново включите децата си, които да събират средства за нея. Може да им давате по малко пари всяка седмица, когато си изчистят стаите или пък, когато помогнат за работата по двора. Всички тези пари събирайте отделно, за да може да се забавлявате повече по време на новата почивна дестинация.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Обещанията, които са важни за новата година"

Твоят коментар