Горещи новини

Настъпва сезонът на Козирога: Ето какво да очаква всяка зодия

Настъпва сезонът на Козирога: Ето какво да очаква всяка зодия
  • Козирозите са известни със своята трудолюбивост, но те не са подвластни само на работните си ангажименти

Сезонът на Козирога настъпва с пълна сила и носи със себе си възможности да обогатиш себе си, да разшириш хоризонтите си, да станеш един по-добър и по-уравновесен човек, разбра На Кафе! Този период настъпва днес, на 21 декември и ще ти помогне да осъзнаеш всичко, което ти се случва през последните месеци и най-сетне да предприемеш нужните действия. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще се чувстват най-добре по време на този период!

Козирозите са известни със своята трудолюбивост, но те не са подвластни само на работните си ангажименти. От днес ще имаме възможността да се отдадем на тази трудолюбивост на Козирога и то във всички сфери на нашия живот – поставяйте си смели цели, работете докрай и ще постигнете много напредък във всяка област на живота, върху която се фокусирате.

Опасността в периода идва от способността на Козирога да си поставя невъзможно високи цели за постигане, а това може да доведе до разочарования.

Ето какво трябва да очаква всяка зодия от сезона на Козирога:

Овен – ще работите повече от обичайното, ще се стремите да постигате нови висини и изобщо вниманието ви ще бъде насочено почти изцяло към професионалния ви живот. Сега е моментът да блеснете!

Телец – този период ще ви донесе много оптимизъм и любопитство. Сега е моментът да обогатите знанията си в някоя област, да се запишете на курс, който отдавна отлагате.

Близнаци – сезонът на Козирога ще те накара да обърнеш повече внимание на връзките в живота ти. В момента искаш нещо сериозно и стабилно, а хубавото е, че вече знаеш как да го постигнеш. Обвързаните пък ще се радват на страхотна хармония!

Рак – вниманието ти е насочено към важните хора в живота ти и така ще бъде през целия сезон на Козирога. Искаш да задравиш връзките си – с приятелите, с партньора, със семейството и сега ще имаш времето да направиш тази важна стъпка.

Лъв – в сезона на Козирога не очаквайте особено свободно време, което да прекарате в мързелуван и грижи за себе си, а напротив – предстои ви много забързан и изпълнен със събития период. Сега е времето да се отдадете и на по-здравословен начин на живот!

Дева – периодът е страхотен за Девите! Любовният ти живот ще се разгорещява, необвързаните ще флиртуват на воля, а обвързаните ще имат куп романтични моменти. Е, любовният ви живот няма да стане перфектен, но ще бъде доста близо до съвършенството!

Везни – През следващия месец трябва да погледнете навътре към себе си и да се свържете отново с миналото си. Вие сте един от най-социалните знаци, но сезона на Козирог ви кара да се чувствате супер затворени в себе си. Този транзит цели да се уверите, че основите във вашия живот – вашето семейство, най-близките ви приятели, вашият дом – са възможно най-здрави и стабилни.

Скорпион – предстои ви доста социален период. Ако искате да разширите малко социалния си кръг, сега е по-лесно от всякога да срещнете нови приятели – да, дори виртуално. Ако ви предстои голямо интервю за работа, ще се справите страхотно с помощта на Козирога.

Стрелец – Време е за финанси! Ако не сте доволни от тях, трудолюбивото настроение на Козирога ще ви помогне да работите по-усръдно отвсякога (или може би дори да започнете странично занимание). Ако изиграете правилно картите си, можете да спечелите допълнителни пари!

Козирог – сезонът на Козирога ще бъда нй-добрият период, който сте имали в последните няколко години! Ще се забавлявате и ще получавате всичко, което искате – нова страхотна работа, нова чудесна връзка и т.н. Само поискайте и е ваше! Това е едно съвсем ново начало за Козирозите.

Водолей – периодът не е най-благоприятният за Водолеите. Връзки или проекти от миналото ще се завърнат и ще ви дадат възможност или да си вземете поука, или да се отървете завинаги от тях. Най-добре е да загърбите миналото и да гледате смело напред!

Риби – Всичко, което трябва да направите този месец, е да се запитате: Какви хора искате да гравитират около вас? Има ли някой, който е токсичен за вас? Какво можете да направите, за да се чувствате по-добре в обкръжението си? Разберете, започнете да работите и направете промяната, от която се нуждаете!

Източник: Една

Какво мислите?

Be the first to comment on "Настъпва сезонът на Козирога: Ето какво да очаква всяка зодия"

Твоят коментар